لزوم ساماندهی بیشتر بازار تهران از زبان معاون استاندار


پایگاه خبری لقمه: فرماندار تهران با اشاره به حوادث احتمالی مکان صنوف، نوع شغل و محصولاتی که در بازار تهران تولید و به فروش می رسد، گفت: بازار تهران به ساماندهی بیشتر نیازمند است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد قیومی عصر شنبه در نهمین نشست کارگروه محلی ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهرستان تهران که با حضور سعید بشیری، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری تهران، قلی بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر و دیگر اعضا کارگروه برگزار شد، با اشاره به اهمیت ساماندهی بنکداران مواد غذایی تهران واقع در مناطق ۱۱ و ۱۲ اظهار کرد: وقتی مسئله مشاغل تهران بررسی می‌شود منجر به راهکار صحیح شده و مسائل حل می‌شود.

 

قیومی گفت: طی یک برنامه زمان بندی شده، اقدامی ویژه برای بنکداران تهران در راستای بهبود کسب و کار و نیز ساماندهی این صنف، عملیاتی خواهد شد.

 

رئیس کارگروه ساماندهی مشاغل شهرستان تهران عنوان کرد: بازار تهران نیازمند به ساماندهی بیش از پیش دارد، با توجه به حوادث احتمالی مکان صنوف و نوع شغل و محصولاتی که در آنجا تولید و به فروش می‌رسانند لزوم ساماندهی این صنوف بیش از پیش ضروری است، برخی صنوف با مواد اولیه قابل اشتعال سر و کار دارند که باید محل آنها ایمن سازی باشد تا خطر احتمالی شکل نگیرد.

 

وی بیان کرد: در خصوص شهرک‌های صنعتی نیز از طریق اداره صمت گام‌های مؤثری در راستای ساماندهی برداشته شده، اما نگاه این است که با توجه به گستردگی جمعیت و خطرات مختلف می‌بایست موضوع آلایندگی هوا و غیره از طریق ایمن سازی کاهش یابد.

 

فرماندار تهران تصریح کرد: ضرورت ایجاد شهرک‌های صنفی بیش از هر زمان دیگر در کلان شهر تهران احساس می‌شود، صنعت دارای الزامات مختلفی است و الزامات صنوف کاملاً متمایز از صنعت است و این اقدام در راستای ایمن سازی و رونق بخشی به صنوف کلان شهر تهران در حال اجرا می‌باشد.

 

قیومی در پایان اظهار کرد: کلان شهر تهران نیازمند یک کار جامع و مبتنی بر مطالعات دقیق است تا ضمن هدایت صحیح و رفع خطرات احتمالی باعث رونق بخشی به صنوف و سهولت در رفت و آمد مردم شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15536 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد بازدید: 167 ساعت: 7:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2 قیمت قهوه در بالاترین سطح ۲۷ ساله در بازار جهانی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
8 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
9 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.