تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی


پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی برای تسریع در رفع موانع موجود در مسیر صدور و تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی به وزیر جهاد کشاورزی تذکر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار بولتن نیوز با اشاره به تذکر خود به محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی که در صحن مجلس قرائت شد، گفت: موضوع این تذکر در خصوص لزوم تسریع در رفع موانع موجود در مسیر صدور و تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی بوده است. 

 
وی خطاب به این وزیر افزود:علیرغم تذکرات، سوالات مکرر، مکاتبات انجام شده، پیگیریهای مستمر و قول مساعد جنابعالی در مذاکرات تلفنی و جلسه حضوری جهت حل مشکل صدور مجوز دامداریهای سنتی روستایی، متاسفانه هنوز همان مشکلات پابرجاست و دامداران را با مشکل عدم صدور و تمدید مجوز دامداری مواجه کرده است. 
 
نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی از این مشکلات حل نشده تصریح کرد: عدم تعریف زیرساخت های لازم در سامانه نظام مهندسی و منابع طبیعی کشاورزی جهت صدور مجوزهای بهسازی و نوسازی یکی از این مشکلات است. همچنین صدور هر گونه مجوز کوچک روستایی با قانون نظام دامپزشکی مشمول رعایت حریم طبق پروانه های صنعتی می باشد که با وضعیت دامداری سنتی منافات داشته و عملا صدور هرگونه مجوز برای اینگونه دامداریها مقدور نمی باشد. 
 
حاجی دلیگانی گفت: دامداریها که با مجوز بهسازی و نوسازی خارج از محدوده شهر و روستا هستند که به دلیل فاصله کم از یکدیگر امکان صدور پروانه صنعتی برای آنها وجود ندارد و بر اساس دستور العمل ابلاغی از وزارتخانه در اسفند ماه 1402 رعایت برخی حریم ها در صدور مجوزهای دامداری سنتی الزامی است که عملا با وضعیت موجود امکان پذیر نیست. 
 
وی افزود: در بسیاری از دامداریها مساحت مسقف و غیر مسقف ذکر شده در پروانه با وضعیت موجود مغایرت وجود دارد. مثلا شخصی با پروانه سنتی 19 راس، در محدوده دامداری خود ساخت و ساز کرده و به 200 راس افزایش داده عملا بر اساس دستورالعمل ابلاغی امکان صدور مجوز برای ایشان وجود ندارد. 
 
نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در تذکر خود از وزیر جهاد کشاورزی خواست تا نسبت به تسریع در حل مشکل اقدام لازم را صورت دهد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15562 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد بازدید: 243 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
2 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
3 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
4 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
5 طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ شهريور
6 ۳ نامه کمیسیون کشاورزی به روحانی، حجتی و شریعتمداری درباره بازار ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
7 شورای نظارت به ضرغامی درباره تبلیغات تلویزیونی تذکر داد ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
8 خوردنی‌هایی که شکم شما را بزرگ می‌کند ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 نمک مخفی در غذاهایتان که آنها را نمی شناسید خیلی از ما آگاهانه یا ناآگاهانه، بیشتر از2400 میلی‌گرم سدیم را در طول روز دریافت می‌کنیم. این مطلب، شما را با 7 گروه از مواد غذایی که مقدار زیاد سدیم‌شان تعجب‌برانگیز است، آشنا می‌کند.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.
کاربردهای زیبایی و رژیمی روغن نارگیل لیست زیر 10 روش را آموزش می دهد که باعث می شود روغن نارگیل در روتین روزانه شما قرار بگیرد و بتوانید محصولات شیمیایی و سمی را برای همیشه از زندگی خود بیرون کنید.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.