آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، در ارتباط با روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی، نکاتی را متذکر شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سمیرا ربیعی متخصص تغذیه با اشاره به روش تشخیص آجیل سالم، تازه و بهداشتی گفت: به طور کلی باید از مصرف انواع آجیل فله‌ای پرهیز کرد زیرا احتمال وجود آلودگی‌های قارچی و کپک در این نوع آجیل بالا است.

 
وی با اشاره به اینکه تشخیص سالم بودن آجیل برای افراد عادی کاری دشوار است به چند راهکار ساده برای تشخیص سالم و بهداشتی بودن آجیل از روی ظاهر آن اشاره کرد.
 
استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، یکی از راه‌های تشخیص تازه بودن آجیل را عدم وجود بوی نامطبوع و اصطلاحاً ترشیدگی در آن عنوان کرد و افزود: وجود کپک و بقایای حشرات نشانه کهنه بودن آجیل است.
 
وی افزود: باید توجه داشت که آجیل تازه، ترد است. البته این تردی، با تردی حاصل از بو دادن آجیل متفاوت است.
 
به گفته ربیعی، افزودن رنگ به انواع مغزدانه‌ها موضوعی است که در سال‌های اخیر رواج پیدا کرده است که برای تشخیص این موضوع، پیشنهاد می‌شود آجیل را چند ثانیه در دستان خود نگه دارید. اگر پس از این مدت، دست شما رنگ گرفت باید از مصرف این آجیل خودداری کنید.
 
این دکترای علوم تغذیه توصیه کرد: آجیل را صرفاً از فروشگاه‌های معتبر و با بسته بندی‌های بهداشتی تهیه کنید و به تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنید.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15056 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي بازدید: 1130 ساعت: 11:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
4 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
5 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
6 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
7 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
8 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
9 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
نوشیدنی‌های خطرناک که موجب سرطان پروستات می‌شوند یک تحقیق نشان می دهد که مصرف تنها یک نوشیدنی گازدار در روز در افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات در مردان وجود دارد.
فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون پایگاه خبری لقمه: پس از انتخاب مقصد سفر، در کنار خرید بلیط، اولین کاری که باید انجام دهید، رزرو هتل است. البته انتخاب هتل نیاز به دقت و زمان کافی دارد؛ چراکه محل اقامت در کیفیت سفر تاثیر زیادی می‌گذارد.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.