تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها


پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی دستگاه همودیالیز، در طول ۳ سال گذشته یک میلیون دلار ارزآوری و به ۵ کشور صادرات داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، با دستیابی به دانش فنی و نرم افزار ساخت دستگاه همودیالیز توسط یک شرکت دانش بنیان، ایران پنجمین کشوری است که موفق به ساخت این دستگاه شده است.
 
از جمله ویژگی‌های متمایز کننده دستگاه همودیالیز که توسط این شرکت تولید می‌شود، نرم افزار داخلی بسیار پیشرفته آن است که علاوه بر کنترل و ثبت تمامی تغییرات سخت افزاری دستگاه، اطلاعات بالینی بیمار و همچنین تنظیمات پرستاری را در طول جلسه همودیالیز را به صورت لاگ فایل ثبت کرده و در مواقع مورد نیاز ارائه می‌کند.
 
این دستگاه دارای مانیتور لمسی بوده و مجهز به باطری Backup با ظرفیت کارکرد ۴۵ دقیقه، دارای حسگر فشار خون ورودی فیلتر، دارای آلارم های صوتی و تصویری، دارای قابلیت Wireless Remote Monitoring اطلاعات حین دیالیز، ذخیره سازی و نگهداری Log File، قابلیت برنامه ریزی جهت انجام ۳ مدل ضد عفونی (شیمیایی، حرارتی و ترکیبی) است.
 
این شرکت تنها تولیدکننده دستگاه همودیالیز در ایران و غرب آسیا، مطابق با پروانه بهره برداری اخذ شده از وزارت صنعت، معدن و تجارت، توانایی تولید یک هزار دستگاه همودیالیز مدل ATF ۱۰۲۲ در سال را دارد.
 
این شرکت همچنین در سال ۱۳۹۷ شروع به تولید تخت همودیالیز، دستگاه تصفیه آب RO مرکزی و دستگاه تصفیه آب RO پرتابل کرده است.
 
این شرکت تاکنون به کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، اندونزی و ونزوئلا صادرات داشته و در طول ۳ سال گذشته یک میلیون دلار ارزآوری داشته است.
 

قیمت این دستگاه یک سوم قیمت نمونه‌های مشابه در کشورهای المان و ژاپن است و هزار و ۸۰۰ دستگاه دیالیز در ۴۰۰ مرکز دیالیز کشور نصب شده است. 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15591 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 409 ساعت: 10:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.