تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها


پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی دستگاه همودیالیز، در طول ۳ سال گذشته یک میلیون دلار ارزآوری و به ۵ کشور صادرات داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، با دستیابی به دانش فنی و نرم افزار ساخت دستگاه همودیالیز توسط یک شرکت دانش بنیان، ایران پنجمین کشوری است که موفق به ساخت این دستگاه شده است.
 
از جمله ویژگی‌های متمایز کننده دستگاه همودیالیز که توسط این شرکت تولید می‌شود، نرم افزار داخلی بسیار پیشرفته آن است که علاوه بر کنترل و ثبت تمامی تغییرات سخت افزاری دستگاه، اطلاعات بالینی بیمار و همچنین تنظیمات پرستاری را در طول جلسه همودیالیز را به صورت لاگ فایل ثبت کرده و در مواقع مورد نیاز ارائه می‌کند.
 
این دستگاه دارای مانیتور لمسی بوده و مجهز به باطری Backup با ظرفیت کارکرد ۴۵ دقیقه، دارای حسگر فشار خون ورودی فیلتر، دارای آلارم های صوتی و تصویری، دارای قابلیت Wireless Remote Monitoring اطلاعات حین دیالیز، ذخیره سازی و نگهداری Log File، قابلیت برنامه ریزی جهت انجام ۳ مدل ضد عفونی (شیمیایی، حرارتی و ترکیبی) است.
 
این شرکت تنها تولیدکننده دستگاه همودیالیز در ایران و غرب آسیا، مطابق با پروانه بهره برداری اخذ شده از وزارت صنعت، معدن و تجارت، توانایی تولید یک هزار دستگاه همودیالیز مدل ATF ۱۰۲۲ در سال را دارد.
 
این شرکت همچنین در سال ۱۳۹۷ شروع به تولید تخت همودیالیز، دستگاه تصفیه آب RO مرکزی و دستگاه تصفیه آب RO پرتابل کرده است.
 
این شرکت تاکنون به کشورهای افغانستان، عراق، سوریه، اندونزی و ونزوئلا صادرات داشته و در طول ۳ سال گذشته یک میلیون دلار ارزآوری داشته است.
 

قیمت این دستگاه یک سوم قیمت نمونه‌های مشابه در کشورهای المان و ژاپن است و هزار و ۸۰۰ دستگاه دیالیز در ۴۰۰ مرکز دیالیز کشور نصب شده است. 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15591 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 312 ساعت: 10:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.