صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
تهیه و توزیع مواد غذایی
>
هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی
هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی
پایگاه خبری لقمه: با نزدیک شدن به شب یلدا و افزایش عجیب قیمت کالاهایی که در این بازه زمانی دچار افزایش تقاضا میشوند، اتاق اصناف در اطلاعیهای از انجام بازرسیها از تاریخ ۲۰ آذر ماه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، اتاق اصناف ایران در اطلاعیهای خطاب به واحدهای صنفی عرضهکننده کالاها و محصولات ویژه شب یلدا اعم از فروشندگان آجیل و خشکبار، شیرینی، گل و میوه اعلام کرد: با توجه به روزهای پایانی فصل پاییز و فرا رسیدن شب یلدا و به تبع آن افزایش تقاضا برای برخی کالاها از جمله خشکبار، میوه، شیرینی، گل و … نظر به اینکه احتمال افزایش بیرویه قیمت این گونه اجناس به صورت غیرمتعارف در بازار متصور است، لذا در راستای کنترل و مدیریت بهینه بازار، صیانت از حقوق مصرفکنندگان و همچنین ممانعت از سوءاستفاده سودجویان، با تعامل و همافزایی در استفاده از ظرفیتهای قانونی بازرسین اصناف و اتحادیههای صنفی، پایش و نظارت دقیق بر شبکه صنفی عمدهفروشی و خردهفروشی در فضای حقیقی و مجازی از ۲۰ آذر الی ۳ دی ماه ۱۴۰۳ در دستور کار بازرسان اصناف قرار گرفته است.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15704
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
بازدید:
492
ساعت:
2:13 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4
ربات میوهچین ساخته شد
۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6
موز با دلار گران شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8
قیمت گوجهفرنگی کاهشی شد
۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
9
قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و ترهبار ۵ آذر
۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
10
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
صبحانه را جدی بگیرید
یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعدهای است...
شیر را با شیره خرما میل كنید
اگر این روزها به یكی از شهرها یا استانهای جنوبی ك...
فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند
محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
جنایتی به نام فستفودخوری
سالهاست که خوردن صبحانه، سالمترین و مهمترین وعده غذایی را فراموش کردهایم و جای آن را به خوراکیهای مضر و فستفودها دادهایم.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی
یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟
متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری را به بدن میرسانند. البته هر چند وقت یکبار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آبهای آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح میشود و کارشناسان از مردم میخواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است