صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
رقابتیشدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخگذاری
رقابتیشدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخگذاری
پایگاه خبری لقمه: سخنگوی اتاق اصناف ایران با اشاره به دستورالعمل نرخگذاری کالا و خدمات صنفی مصوب آذرماه ۱۴۰۳ هیأت عالی نظارت گفت: در نرخگذاری جدید که توسط کمیسیون نظارت به سراسر کشور ابلاغ شده، نرخگذاری کالا و خدمات در دو اولویت تقسیمبندی شده است.
پایگاه خبری لقمه: مهدی امیدوار سخنگوی اتاق اصناف گفت: با توجه به اینکه در اقتصادهای توسعه یافته، عمدتا نظام عرضه و تقاضا در بازار، قیمت یک کالا یا خدمت را تعیین میکند، بنابراین قیمت یکی از مهمترین متغیرهای اقتصادی محسوب میشود که علاوه بر برقراری تعادل در بازار، منجر به ایجاد یک بازار رقابتی برای ارائه بهترین کالا و خدمات میشود.
وی ادامه داد: تعیین ضوابط و چارچوبهایی که بتواند از یک سو نظام عرضه و تقاضا در کشور را متعادل و از سوی دیگر بستر افزایش تولید را فراهم کند، از مهمترین چالشهای اقتصاد کشور بوده است؛ لذا در همین راستا در بند «ط» ماده ۵۵ قانون نظام صنفی دستورالعمل نرخگذاری در دو اولویت توسط هیأت عالی نظارت مصوب شد.
امیدوار ادامه داد: کاهش تصدیگری دولت و تفویض اختیارات بیشتر به کمیسیونهای نظارت شهرستانها، تشکلهای صنفی و غیردولتی و حرکت به سوی بازار رقابتی از مهمترین اهداف و همچنین پیامدهای مصوبه جدید است که بیتردید تحول چشمگیری را در نظام عرضه و تقاضا و واقعی شدن قیمت کالا و خدمات در بازار ایجاد میکند.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15757
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
بازدید:
574
ساعت:
6:05 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیرهسازی نکنند
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
3
عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران
۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
5
هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7
۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8
واگذاری نمایشگاه بینالمللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9
کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف
۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدماتدهی دولت باید رعایت شود
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آمادگی برای شروع درمان سرطان
پایگاه خبری لقمه: سرطان بهعنوان یک بیماری مزمن و ...
ایمپلنت بهترین روش درمان برای دندانهای از دست رفته
رئیس نخستین کنگره بین المللی ICOI در منطقه خاورمیا...
محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟
متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
راههای درمان انزال زودرس با طب سنتی
انزال زودرس یکی از شایعترین شکایات مردان در مراجعه به پزشک است. حدود یکسوم مردان از این مشکل رنج میبرند که این میزان برحسب سن، نژاد، محل زندگی و عوامل دیگر در جوامع مختلف متغیر است. زودانزالی از مهمترین علل سردی روابط زوجین است و گاهی از علل ناباروری نیز محسوب میشود.
واکنش مغز به روش های لاغری چیست
محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.
راههای مقابله با خستگی بعد از غذا
همه ی ما با خستگی بعد از غذا آشناییم به خصوص بعد از ناهار که معمولا بیشتر از وعده های دیگر غذا می خوریم. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا این اتفاق می افتد و یا در برابر آن چه کاری می توان کرد؟
نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود!
این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است