علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام


پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی اعلام کرد که خوراک دام به میزان کافی تأمین شده و دامداران نباید نگران کمبود باشند؛ او از دامداران خواست برای سود بیشتر، از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، غلامرضا نوری در بازدید از یک مجتمع کشت و صنعت در جنوب تهران با اشاره به کاهش بارندگی ها و ابرز نگرانی دامداران در مورد کمبود علوفه و خوراک دام، اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به میزان کافی علوفه و خوراک دام از جمله جو تدارک دیده شده و جای هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

 
وزیر جهاد کشاورزی از دامداران خواست از کشتار زودهنگام دام خودداری کنند و افزود: تا زمانی که دام‌ها به وزن استاندارد برسند علوفه مورد نیاز دامداران تامین می‌شود تا از حداکثر ظرفیت‌ها برای تامین گوشت استفاده شود و دامداران بتوانند از فعالیت خود سود لازم را داشته باشند.
 
وزیر جهاد کشاورزی درباره علت نوسان قیمت گوشت قرمز گفت: تغییر قیمت گوشت قرمز در مقایسه با سایر کالا‌ها و یا تورم، جزئی بوده و برخی از افزایش قیمت‌ها با توجه به سایر شاخص‌های اقتصاد کلان کشور و مولفه‌های اثرگذار، اجتناب‌ناپذیر است.
 
نوری با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی باید هم حامی تولیدکنندگان باشد و هم از مصرف کنندگان حمایت کند. افزود: در تولید گوشت حدود ۳۰ درصد هزینه‌ها را با ارز ترجیحی پوشش می‌دهیم و حدود ۷۰ درصد آن با همان شرایط بازار آزاد که در اقتصاد کشور وجود دارد، تنظیم می‌شود و در نتیجه احتمال نوسان وجود دارد. 
 
وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود، گفت: از ۲۰ درصد مابقی نیز حدود ۱۳ تا ۱۴ درصد با ارز توافقی مرکز مبادله تامین می‌شود و تنها ۷ درصد از گوشت مورد نیاز کشور با ارز ترجیحی وارد می‌شود که جنبه تنظیم بازاری دارد، اما طبق برنامه ریزی ها قرار است تا سه سال آینده در تامین گوشت قرمز خودکفا شویم.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15869 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير بازدید: 241 ساعت: 12:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش قیمت گوشت به چه دلیل است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۵ خرداد
2 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
3 توصیه‌های هواشناسی کشاورزی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
4 یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۷ فروردين
5 تولید شلغم‌های 5 کیلویی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
6 افزایش چشمگیر صادرات کنجاله از آمریکا ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن
7 هنوز شیوه جبران قیمت شیر اعلام نشده است ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر
8 انتقاد دامداران از ثابت ماندن قیمت شیر و افزایش قیمت علوفه ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
9 واکنش دامداران به اظهار مدیران شرکت پشتیبانی امور دام/سه ماه تابستان علوفه نداده‌اند ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر
10 ترخیص ۳ هزار تن کره از گمرک/ اختصاص یارانه علوفه برای جلوگیری از افزایش قیمت شیر ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای سبز دشمن گوارش چای سبز نباید به همراه غذاهای گوشتی خورده شود زیرا...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  تغذیه در پیاده‌ روی اربعین پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماری‌ها در ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟