چطور بستنی شکلاتی را از روی لباس پاک کنیم؟


بستنی شکلاتی لکه چسبناکی از خود بر روی لباس بر جا می‌گذارد که هر گونه معطلی در پاک‌کردن مخلوط شکلات، تخم‌مرغ، شیر و سایر مواد تشکیل‌دهنده آن باعث ثابت شدن آن بر روی لباس می‌شود.

به گزارش لقمه، هر چه لکه تازه‌تر باشد، تمیز کردن آن آسان‌تر است. فقط به یاد داشته باشید که لباس را داخل خشک کن نیندازید که این کار باعث ثابت شدن لکه شده و دیگر پاک نخواهد شد.

1- بستنی را با دقت بوسیله یک قاشق از روی لباس بردارید. پارچه را زیر شیر آب برده، به پاک کردن آن ادامه دهید.

2- دستمال کاغذی را روی لباس بگذارید تا رطوبت و باقی‌مانده لکه را به خود جذب کند. دستمال را چند بار عوض کنید.

3- لباس را داخل ظرفی حاوی مقداری آب‌گرم، ½ قاشق چای‌خوری پودر ماشین ظرفشویی و 1 قاشق غذاخوری آمونیاک به مدت 30 دقیقه خیس کنید.

4- لباس را با آب سرد بشویید سپس از لکه‌بر آنزیم‌دار استفاده کنید. بگذارید لباس یک ساعت و نیم داخل لکه‌بر باقی بماند.

5- در آخرین مرحله لباس را داخل ماشین لباسشویی شسته تا آخرین آثار لکه از بین برود. شستشو را با توجه به نوع پارچه انجام دهید.

در این مرحله از پودر لباسشویی و سفیدکننده اکسیژن استفاده نمایید و قبل از زدن دور خشک‌کن مطمئن شوید که لکه کاملا از بین رفته است. در غیر این صورت اثر لک دیگر از بین نخواهد رفت و بر روی لباس ثابت خواهد ماند.



س.م




کد: 1724 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱ مهر بازدید: 4506 ساعت: 2:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.