مرغ بریان را این گونه تهیه کنید


مرغ یکی از مواد غذایی پر استفاده برای غذاهاست که می توان به شیوه های جدیدی نیز آن را تهیه کرد.

مواد اولیه:

مرغ نصف یك عدد
زعفران سه قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
لیموترش تازه یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:

مرغ را بعد از شستن با كره، زعفران آب كرده نمك، فلفل و آبلیمو مزه‌دار كنید، سپس آن را داخل فر با حرارت 250 درجه سانتی‌گراد به مدت یك ساعت قرار دهید تا خوب پخته و سرخ شود. برای تزیین آن می‌توانید از انواع سبزی‌ها استفاده كنید. مرغ بریانی را می‌توانید همراه برنج سرو نمایید.


آ.ف



کد: 1733 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 8020 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


فاطمه

سلام.ممنون از سایت زیباتون..فوت آشپزی هارو چرا نمیگین؟پیشنهاد برای تزینات هم ایده ی خوبیه اگرانجام بدین

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت