صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ملل
>
مرغ بریان را این گونه تهیه کنید
مرغ بریان را این گونه تهیه کنید
مرغ یکی از مواد غذایی پر استفاده برای غذاهاست که می توان به شیوه های جدیدی نیز آن را تهیه کرد.
مواد اولیه:
مرغ نصف یك عدد
زعفران سه قاشق سوپخوری
كره 50 گرم
لیموترش تازه یك عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را بعد از شستن با كره، زعفران آب كرده نمك، فلفل و آبلیمو مزهدار كنید، سپس آن را داخل فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت قرار دهید تا خوب پخته و سرخ شود. برای تزیین آن میتوانید از انواع سبزیها استفاده كنید. مرغ بریانی را میتوانید همراه برنج سرو نمایید.
آ.ف
کد:
1733
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲ مهر
بازدید:
8020
ساعت:
5:29 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5
توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد
۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6
قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یکروزه تا دام سنگین
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8
کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانههای شهر درگهان
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9
قیمت تخممرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10
دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11
اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
نظرات
فاطمه
سلام.ممنون از سایت زیباتون..فوت آشپزی هارو چرا نمیگین؟پیشنهاد برای تزینات هم ایده ی خوبیه اگرانجام بدین
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میکروبهای مولد مسمومیت غذایی کدامند؟
غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...
سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی
علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...
تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری
پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا
به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیشهای آبی به دست میآمد اما از چندین دهه قبل ایتالیاییها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟
قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
یک جرعه چای ترش، صد جرعه زندگی شیرین
مطالعات نشان دادهاند چای ترش در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش، روند کاهش وزن را تسهیل می کند.
این روغن برای سرخ کردن نیست!
برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است