گزارش تصویری / فروش فالوده


فالوده یا پالوده از خوردنی‌های ایرانی و از نوع دسر است. فالوده نوعی دسر یخی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود. پالوده شیراز و یزد و کرمان معروف است. پالوده شیرازی را معمولاً با یک نوع چاشنی مانند آب لیمو و یا شربت آلبالو مخلوط کرده و مصرف می‌کنند.

عکس از: حمید صادقی


نقل از :مهر

کد: 2149 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 3914 ساعت: 3:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بستنی رژیمی، ماستی یا لواشکی، کدام سالم تر است؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ شهريور
2 بستنی های مسموم کننده کدامند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور
3 هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
4 10 نکته برای هضم بهتر غذا ۱۳۹۱ چهارشنبه ۵ مهر
5 چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد
6 طرز تهیه فالوده شیرازی ۱۳۹۱ جمعه ۲۶ خرداد
7 توصیف خانم روس از غذاهای ایرانی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت