صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
طرز تهیه فالوده شیرازی
طرز تهیه فالوده شیرازی
لقمه: در فصل تابستان برای از بردن گرما و عطش، معمولاً از نوشیدنی ها و دسرهای خنک مصرف می شود که یکی از آنها فالوده شیرازی است.
عکس: محمدرضا رستمی
مواد لازم برای برای شربت فالوده :
شكر/300 گرم
آب/600میلی گرم
گلاب/800 گرم
جوهرلیمو/یك چهارم قاشق چایخوری
دانه ی هل سبز/10 عدد
مواد لازم برای نیم كیلو فالوده :
نشاسته ی گل /200 گرم
آب /یك لیتر
طرز تهیه:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید. جوهر لیمو را در 2 قاشق سوپخوری آب حل كرده، به آب و شكر اضافه كنید. اجازه دهید شربت غلیظ شود. گلاب و دانه های هل را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا سرد شود. شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد، سپس در كیسه بریزید و به شكل پخ پودری در آورده و آن را تازمان سرو فالوده در فریزر بگذارید(این مایه را در دستگاه بستی ساز هم می توانید بریزید تا بلورهای یخ ریز یا پخ پودری به شما بدهد.
نشاسته و آب را با هم در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد. خمیر فالوده را كنار بگذارید تا ولرم شود. سپس آن را در قیف مخصوص بریزید و از بالا با فشار دادن قیمت آن را در آب سرد كه بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با كفگیر برداشته وبا پودر یخ شربت، مخلوط و سرد كنید، یا آن كه برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید.
نكته :
1- این دستور دارای 2000كیلو كالری انرژی و500 گرم كربوهیدارات می باشد.
2- در هنگام پخت فالوده، حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آب خمیر فالوده دیر تبخیر شود و در حین تبخیرآب، نشاسته پخته شود. نشانه ی پخته شدن خمیر، كشدار وبراق شدن آن است.
3- اگر خمیر سفت وسفید باشد یعنی خمیر خام است و رشته های فالوده در آب خرد می شود.
4- بهترین نشاسته قابل استفاده برای تهیه فالوده نشاسته گندم است.
5- دمای خمیر فالوده باید به حدی باشد كه انگشت را بدون آن كه بسوزد بتوان در آن نگهداشت.ن
6- به طوركلی نسبت حجمی نشاسته ی گندم به آب یك هفت است كه از هفت قسمت آب، یك قسمت سرد بوده برای حل كردن نشاسته استفاده می شود، شش قسمت دیگر آب جوش آمده است كه تدریجاً نشاسته ی حل شده به آن اضافه می گردد.
7- در تولید صنعتی شربت یا مخلوط یخ و شربت (یخ در بهشت) هنگام سرو اضافه می شود تا از دوفازی شدن (دو لایه شدن مایه ی فالوده وشربت) جلوگیری گردد.
نقل از :مجله هنر آشپزی
کد:
690
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۲۶ خرداد
بازدید:
8026
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بستنی رژیمی، ماستی یا لواشکی، کدام سالم تر است؟
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ شهريور
2
بستنی های مسموم کننده کدامند؟
۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور
3
هویج بستنی یا فالوده بستنی؟
۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
4
گزارش تصویری / فروش فالوده
۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان
5
10 نکته برای هضم بهتر غذا
۱۳۹۱ چهارشنبه ۵ مهر
6
چه بستنی و چهساندویچی بخوریم تا بیمار نشویم؟
۱۳۹۱ سه شنبه ۳ مرداد
7
توصیف خانم روس از غذاهای ایرانی
۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۱ خرداد
نظرات
narsis
بسیار عالی بود
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بعد از شیرمادر بهترین جایگزین شیرنارگیل است
پایگاه خبری لقمه: محققان ادعا می کنند شیر نارگیل م...
مراقب مسمومیت با آب باشید!
آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...
پوست خوب غذای خوب میخواهد
همه مردم دوست دارند پوستی شاداب، شفاف و جوان داشته...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خط قرمزهای تغذیهای ١٧ساعت روزه داری
نزدیک به ١٧ساعت روزهداری، ماه رمضان را در سالهای اخیر، متفاوت با سالهای دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر میشود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزهداری را سختتر کرده است.
غذای متنوع بخورید اما سالم
سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب
با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماریهای مزمن نیز در حال افزایش است. بیماریهایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطانها و سایر بیماریهای مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمیشد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
توصیه های کم کالری
تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است