معرفی صنایع غذایی آیدین


شركت داداش برادر با مارك تجاری آیدین با 300 نفر فروشنده آموزش دیده و 8 مركز پخش، بیشترین سهم بازار را در داخل كشور بدست آورده و مورد استقبال بازارهای بین المللى قرار گرفته است.

شركت داداش برادر در سال 1324 توسط دو برادر مهاجر روسى بنامهاى داداش و غایبعلى در شهر تبریز با تولید آبنبات و تافی کره ای مخصوص به نام ریس آغاز شد و كار خود را با تولید آبنبات و تافى كره ا‌ى مخصوص بنام ریس آغاز نمود. در سال 1341، با مدرنیزه شدن تجهیزات، رشد كمى و كیفى قابل توجهى حاصل شده و نقطه عطفى براى تولیدات شركت بوجود آمد. در همین سال، شرکت داداش برادر را تحت شماره 357 در اداره ثبت شرکتهای تبریز به ثبت رسانید و با بهره گیری از ماشین آلات و دستگاههای اتوماتیک و نگرش اصولی نسبت به نیاز بازار و مشتریان، سعی در افزایش تنوع و تولید محصولات خود نمود.

در سال 1356 با بدست آوردن دانش فنى لازم، آیدین بعنوان نام تجارى شركت انتخاب گردید. از آن پس خطوط تولیدى جدیدى از جمله بیسكویت، ویفر، آدامس، شكلات، كره كاكائو، پودر كاكائو و اسنك به خطوط اظافه شد كه توسط 1200 نفر زن و مرد جوان و تحصیل كرده تولید و اداره مى شود. 

این شرکت به منظور شناساندن محصولات خود، نام تجاری را در سال 1362 به ثبت رسانید که امروزه نامی شناخته شده در صنعت شیرینی و شکلات ایران به شمار می رود و دلیل آن بهرگیری از تجارب ارزشمند پیشین و استفاده از ماشین آلات مدرن و بهترین مواد اولیه جهت تولید محصولات متنوع خود از قبیل شکلات ها ، انواع تافی های مغزدار ، کارامل ها ، تافی های میوه ای مغزدار ، ویفر ، بیسکویت ها و انواع شکلات بارهاست. این شرکت با دارا بودن بیش از 15 مرکز پخش در مراکز استانها جایگاه ویژه ای در سطح بازارهای داخلی و بین المللی برای خود کسب نموده بطوری که در حال حاضر به اکثر کشورهای جهان محصولات خود را صادر می نماید و همواره سعی بر آن دارد تا با عمل به شعار همیشگی خود که همانا "رضایتمندی مشتریان" می باشد در عرصه داخلی و خارجی محصولات تولیدی خود را به نحو احسن به دست مصرف کنندگان خوش ذوق برساند. بطوری که شما هر جا که نام و مارک شکلات را می بینید یا می شنوید اطمینان حاصل می نمائید که کیفیت و لذت هر دو با این برند گارانتی شده است.


شركت داداش برادر با مارك تجاری آیدین با 300 نفر فروشنده آموزش دیده و 8 مركز پخش، بیشترین سهم بازار را در داخل كشور بدست آورده و مورد استقبال بازارهای بین المللى قرار گرفته است.



آزمایشگاه آیدین

آزمایشگاه آیدین یکی از آزمایشگاههای مدرن و مجهز در صنایع غذایی کشور را دارا می باشد که از کلیه مواد اولیه مصرفی و محصولات تولید شده نمونه برداری می گرد و به هر نمونه یک شناسه اختصاص می یابد.
نمونه های برداشته شده در آزمایشگاههای میکروبی و شیمیائی مورد تست و آزمون قرار گرفته و در صورت تطابق ویژگیهای آنها با استانداردهای فنی و بین المللی اجازه استفاده از آنها صادر می گردد.



بر این اساس، این شرکت غذایی، امسال پنجاهمین سال تاسیس خود را جشن گرفت.




کد: 2368 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر بازدید: 8701 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فهرست 154 قلم مواد غذایی غیرمجاز در قزوین اعلام شد ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۳ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
این 9 عادت را از غذا خوردنتان دور کنید غذا خوردن یک امر حیاتی برای بدن انسان محسوب می شود و البته برای آن باید به نکات خاصی نیز توجه داشته باشیم تا بتوانیم به درستی این عمل را انجام دهیم.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.