شركت داداش برادر در سال 1324 توسط دو برادر مهاجر روسى بنامهاى داداش و غایبعلى در شهر تبریز با تولید آبنبات و تافی کره ای مخصوص به نام ریس آغاز شد و كار خود را با تولید آبنبات و تافى كره اى مخصوص بنام ریس آغاز نمود. در سال 1341، با مدرنیزه شدن تجهیزات، رشد كمى و كیفى قابل توجهى حاصل شده و نقطه عطفى براى تولیدات شركت بوجود آمد. در همین سال، شرکت داداش برادر را تحت شماره 357 در اداره ثبت شرکتهای تبریز به ثبت رسانید و با بهره گیری از ماشین آلات و دستگاههای اتوماتیک و نگرش اصولی نسبت به نیاز بازار و مشتریان، سعی در افزایش تنوع و تولید محصولات خود نمود. در سال 1356 با بدست آوردن دانش فنى لازم، آیدین بعنوان نام تجارى شركت انتخاب گردید. از آن پس خطوط تولیدى جدیدى از جمله بیسكویت، ویفر، آدامس، شكلات، كره كاكائو، پودر كاكائو و اسنك به خطوط اظافه شد كه توسط 1200 نفر زن و مرد جوان و تحصیل كرده تولید و اداره مى شود. این شرکت به منظور شناساندن محصولات خود، نام تجاری را در سال 1362 به ثبت رسانید که امروزه نامی شناخته شده در صنعت شیرینی و شکلات ایران به شمار می رود و دلیل آن بهرگیری از تجارب ارزشمند پیشین و استفاده از ماشین آلات مدرن و بهترین مواد اولیه جهت تولید محصولات متنوع خود از قبیل شکلات ها ، انواع تافی های مغزدار ، کارامل ها ، تافی های میوه ای مغزدار ، ویفر ، بیسکویت ها و انواع شکلات بارهاست. این شرکت با دارا بودن بیش از 15 مرکز پخش در مراکز استانها جایگاه ویژه ای در سطح بازارهای داخلی و بین المللی برای خود کسب نموده بطوری که در حال حاضر به اکثر کشورهای جهان محصولات خود را صادر می نماید و همواره سعی بر آن دارد تا با عمل به شعار همیشگی خود که همانا "رضایتمندی مشتریان" می باشد در عرصه داخلی و خارجی محصولات تولیدی خود را به نحو احسن به دست مصرف کنندگان خوش ذوق برساند. بطوری که شما هر جا که نام و مارک شکلات را می بینید یا می شنوید اطمینان حاصل می نمائید که کیفیت و لذت هر دو با این برند گارانتی شده است. شركت داداش برادر با مارك تجاری آیدین با 300 نفر فروشنده آموزش دیده و 8 مركز پخش، بیشترین سهم بازار را در داخل كشور بدست آورده و مورد استقبال بازارهای بین المللى قرار گرفته است.
آزمایشگاه آیدین آزمایشگاه آیدین یکی از آزمایشگاههای مدرن و مجهز در صنایع غذایی کشور را دارا می باشد که از کلیه مواد اولیه مصرفی و محصولات تولید شده نمونه برداری می گرد و به هر نمونه یک شناسه اختصاص می یابد. نمونه های برداشته شده در آزمایشگاههای میکروبی و شیمیائی مورد تست و آزمون قرار گرفته و در صورت تطابق ویژگیهای آنها با استانداردهای فنی و بین المللی اجازه استفاده از آنها صادر می گردد. بر این اساس، این شرکت غذایی، امسال پنجاهمین سال تاسیس خود را جشن گرفت.