نمره 79.6 مردم به کیفیت نان/ سنگک همچنان کیفی‌ترین نان


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از سنجش کیفیت نان با نظرسنجی از 6 هزار نفر از مردم و نانوایان خبر داد و گفت: نمره کیفی نان از 100 نمره در آبان ماه سال جاری، 79.6 به ثبت رسیده است که همچنان سنگک در صدر قرار دارد.

به گزارش لقمه، عباس قبادی با اشاره به جدیدترین نتیجه پایش کیفیت نان کشور گفت: سنجش کارشناسی کیفیت نان در سراسر کشور، توسط مرکز پژ‍وهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، نظرسنجی از مصرف‌کنندگان و نانوایان توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید کنندگان، انجام شده است که بر این اساس، میانگین نمره 79.6 از 100 به دست آمده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس، به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان، آزمایشگاه‌های شرکت غله و خدمات بازرگانی مناطق 14گانه در آبان‌ماه سال‌جاری از واحدهای نانوایی با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای تولید نان، نمونه‌برداری شده و مطابق با استاندارد شماره 2628 نان‌های سنتی و بر اساس تطبیق با فرمت ارزشیابی نان، نتایج سنجش کیفیت را به مرکز پ‍ژوهشهای غلات اعلام کردند.

وی با بیان اینکه سنگک همچنان در صدر کیفی‌ترین نان‌ها قرار دارد، تصریح کرد: سنجش کارشناسی کیفیت نان برای 4 نوع نان سنتی سنگک، بربری، تافتون و لواش صورت گرفته و بر این اساس نمره کیفی به دست آمده 77.8 عنوان شده است.

به گفته قبادی، در این راستا از دو گروه جامعه آماری یعنی مردم و نانوایان نیز درخصوص کیفیت نان تولید شده، نظرسنجی به عمل آمده که بر این اساس، مصرف‌کنندگان نان با نمونه آماری 3 هزار و557 نفر، کیفیت نان مصرفی خود را 80 درصد و نانوایان با نمونه آماری 2 هزار و 468 نفر کیفیت نان تولیدی خود را 81 درصد و مطلوب اعلام کردند که با در نظرگرفتن ارقام بدست آمده حاصل از سنجش کارشناسی کیفیت نان، نظرسنجی از مردم و نانوایان، میانگین کیفیت نان تولیدی نمره قابل‌قبول 79.6 درصد را به خود اختصاص داده است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص اهداف و نحوه ارزیابی کیفیت نان توسط کارشناسان توضیح داد: هدف از سنجش کیفیت نان توسط مسئولین کنترل کیفی شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق چهارده گانه و مرکز پژوهش‌های غلات این شرکت، ارزیابی کمی و کیفی اقدامات انجام شده در خصوص کیفی‌سازی نان است.

قبادی تاکید کرد: در راستای ارتقای کیفیت نان تولیدی و عملیاتی کردن ماده 110 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه، با در اختیار گرفتن این اطلاعات درصدد هستیم تا کیفیت نان در کشور به مطلوبترین حد امکان برسد؛ این درحالی است که در کنار کیفیت به سلامت نان نیز توجه شده است و برنامه‌ ابلاغی اولویت‌های نظارتی به استانها در تداوم کیفی سازی و سلامت بخشیدن به نان تولیدی در کشور است.


نقل از :مهر

کد: 2542 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 4231 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
10 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  یک سبد غذایی ضد سرطان! ویتامین دی موجود در ماهی می تواند سهم به سزایی در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.