معاون گردشگری؛
تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی


پایگاه خبری لقمه: معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: تورگردانان فعال می‌توانند با ارائه تصویری درست و واقعی از کشورمان، زیبایی ها، امنیت و مهمان‌نوازی را به دنیا معرفی کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه ۸ اردیبهشت در نشست (بیزینس تو بیزینس) (B2B) که در سالن دریای نور هتل استقلال برگزار شد ضمن احساس همدردی با خانواده‌های کشته شدگان حادثه بندر امام هرمزگان و خیر مقدم به تورگردانان اظهار داشت: حضور شما را که به ایران باشکوه سفر کردید خیر مقدم می گویم امیدوارم تجربه های خوبی از این سفر کسب کنید.

 
وی افزود: گردشگری ابزاری برای صلح و تعامل میان ملت هاست. انسان میل به برقراری ارتباط دارد و گردشگری این موضوع را تسهیل می کند و سبب شناخت عمیق و بی واسطه میان ملت ها می شود، این چیزی است که گردشگری خلاقانه به دنبال آن است.
 
 
 
محسنی بندپی ادامه داد: ایران از نظر منابع طبیعی و جاذبه های گردشگری جزو ۱۰ کشور برتر جهان است و ۲۸ اثر ملموس و ۲۶ اثر ناملموس آن در یونسکو به ثبت رسیده و این کشور را به مقصدی برای سفر تبدیل کرده است.
 

میزبانی ایران از ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی

 
معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: ایران به عنوان کشور صلح طلب با ضریب امنیت بالا به دنبال توسعه گردشگری است و سال گذشته میزبان ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی بود.
 
محسنی بندپی اضافه کرد: براساس قانون برنامه هفتم توسعه باید جمعیت گردشگران خارجی را در چهار سال آینده به ۱۵ میلیون برسیم، در این راستا ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه در حال اجراست که ۵۰۰ پروژه آن ساخت هتل است. امیدواریم با همکاری جامعه خصوصی اهداف مورد نظر در توسعه گردشگری محقق شود.
 
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰ ایرلاین بین المللی در کشور فعال است و ۳ هزار اقامتگاه بوم‌گردی در مناطق جذاب و روستای ایران قرار دارد.
 
محسنی بندپی گفت: امروز تورگردانان دنیا با تورگردانان خبره و آگاه ایران نشست دارند، امیدواریم این نشست ها به قراردادهای دو جانبه بین کشورها منجر شود.
 
وی همچنین روز دختر را به دختران و زنان تبریک گفت و افزود: امیدوارم نقش دختران و زنان در تحقق بخشیدن به ابعاد اقتصادی بخصوص بخش گردشگری اثرگذارتر باشد. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15794 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت بازدید: 213 ساعت: 12:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کوچ عشایر استان اردبیل ۱۳۹۱ سه شنبه ۹ خرداد
2 فروش ماهی قرمز در آستانه سال نو ۱۳۹۰ شنبه ۲۰ اسفند
3 کارگاه نقاشی قهوه خانه ای ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.