گلاره عباسی در گفت‌وگو با لقمه؛
عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم/ در آشپزی مهارت ندارم


گلاره عباسی گفت: البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.

به گزارش لقمه، گلاره عباسی بازیگر تلویزیون وسینما در گفت‌وگو با خبرنگار لقمه درباره آشپزی، رستوران دلخواه و غذاهای سنتی ایران سخن گفته است که در زیر آن را می خوانید. عباسی در جشنواره فیلم فجر با فیلم «اشیا از آنچه در آیینه می بینید کوچکترند» حضور دارد.

 

در پخت چه غذایی مهارت داری؟

آشپزی می کنم اما در آشپزی و پخت هیچ غذایی مهارت ندارم.

آشپزی را دوست داری؟

خیلی نه.

کدام رستوران ها را دوست دارید؟ چه نوع غذا را می پسندی؟

من دوست دارم به رستوران بروم و غذاهای عجیب و غریب بخورم، غذاهایی که تا به حال نخوردم و دوست دارم آنها را کشف کنم. البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.

به چه رستورانی زیاد می روی؟

رستوران مانسون در خیابان گاندی زیاد می روم، آن هم به خاطر همین مدل غذاهای جدیدش.

رستوران ایرانی چطور؟


من در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تحصیل کردم و رستوران های اطراف دانشگاه در خیابان انقلاب که معروف به رستوران های کثیف هستند را خیلی دوست دارم. ماکارونی و ساندویچ های این رستوران ها را خیلی دوست دارم.

غذای محلی کدوم شهر کشور را دوست داری؟

غذاهای شمالی مثل میرزاقاسمی و باقلا قاتق را دوست دارم.

در مهمانی ها دوست داری خودت آشپزی کنی یا اینکه از بیرون غذا می گیری؟


از بیرون غذا می گیرم، اما به مهمان ها می گویم خودم درست کردم. (با خنده) همیشه کارم همین است.




کد: 3185 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن بازدید: 5707 ساعت: 1:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای آی‌تی و استارت‌آپ است. دنیایی که این روزها می‌توان درآن پیتزای موردعلاقه‌تان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....