چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها


یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.

به گزارش لقمه، اغلب ما با مشاهده عکس لبخند افرادی با دندان های کاملا سفید و زیبا در تبلیغات مجلات، روزنامه ها و برنامه های تلویزیونی به فکر راه حلی برای سفید کردن دندان هایمان می افتیم اما باید بدانیم که برای داشتن دندان های سفید مجبور نیستیم به انواع درمان های شیمیایی سخت و روکش های مصنوعی تن دهیم چرا که می توانیم با به کارگیری توصیه های زیر و به طور طبیعی دندان هایی سفید و درخشان داشته باشیم.

این توصیه ها به شرح زیر است: پس از صرف هر وعده غذایی یا مصرف تنقلات، میان وعده ها و نوشیدنی ها، دندان های خود را مسواک بزنید چرا که باقی ماندن ذرات غذا در دهان، محیط دهان را اسیدی کرده و این امر باعث تخریب و تغییر رنگ و زرد شدن بیشتر مینای دندان می شود.

استفاده از نخ دندان را فراموش نکنید زیرا اغلب در شکاف بین دندان ها لکه هایی برجای می مانند و این فضاها، تنها با استفاده از نخ دندان تمیز می شوند. همچنین نوشیدن قهوه و چای و نوشیدنی های دارای رنگدانه را که موجب تغییر رنگ و ایجاد لکه در دندان ها می شوند، ترک کرده و یا به حداقل برسانید.

استفاده روزانه از جوش شیرین به عنوان خمیر دندان اصلی باعث تحلیل رفتن مینای دندان می شود اما استفاده از آن به صورت یک بار در هفته یکی از راه حل های قدیمی برای سفید کردن دندان ها است.

مراجعه به دندانپزشک هر شش ماه یک بار اگرچه یک توصیه پرهزینه است اما دندانپزشک با استفاده از ابزار فلزی مخصوص دندان های شما را به گونه ای جرم زدایی می کند که شما با هیچ روشی قادر به انجام آن نخواهید بود. غذاهای دارای خاصیت سفیدکنندگی مصرف کنید.

مطالعات علمی تایید می کند که بسیاری از موادغذایی برای سفید کردن دندان ها مفید هستند. مصرف موادغذایی از جمله پنیر، توت فرنگی، برگ بو، پوست پرتقال و نیز تکه های خام سبزیجاتی نظیر هویج، کرفس، کلم بروکلی و خیار می تواند به سفیدی دندان ها کمک کند.

پوشیدن لباس هایی با رنگ های سرد و رنگ های پایه آبی نیز یکی از حقه هایی است که دندان ها را سفیدتر نشان می دهد. کربن (زغال) فعال که در فروشگاه های موادغذایی موجود است و سموم بدن را دفع می کند نیز می تواند به سفید کردن دندان ها کمک کند.

بدین صورت که مقدار کمی از این پودر را روی مسواک قرار داده و پس از خیس کردن، چند دقیقه دندان ها را با آن مسواک کنید. اکنون انتخاب با شماست که ازسفید کننده های طبیعی یا محصولات تجاری استفاده کنید چون تمام سفید کننده های صنعتی و خانگی حاوی یک ماده مشترک برای سفید کردن

دندان ها هستند که «پراکسید هیدروژن» نام دارد با این تفاوت که استفاده از روش های طبیعی و غیرشیمیایی بدون شک فاقد عوارض جانبی هستند. «پراکسید هیدروژن» در واقع ماده ای است که تقریبا همه موجودات زنده در مواجهه با عفونت از خود تولید می کنند. 



بازگشت به صفحه نخست
نقل از :البرز

کد: 4083 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۵ خرداد بازدید: 3011 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رگه های سفید گوجه فرنگی مضر است یا مفید؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 هشدار درباره شیوع آنفلوانزای پرندگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
3 طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر
4 تزیین دکوراسیون آشپزخانه کوچک، با رنگ‌های شاد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
5 شکلات قرمز با عطر و طعم شگفت انگیز تولید شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 ابطال پروانه استاندارد ۱۲ فراورده غذایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 غذاهایی که دندان‌هایتان را لکه‌دار می‌کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
8 نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند ومی تواند موجب بیماری کبد شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 خوراک مرغ با سس سفید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
10 عالی ترین ها برای جایگزین گوشت سفید را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
آشنایی با رژیم‌های لاغری و کاهش وزن منسوخ متأسفانه خیلی وقت‌ها کاهش وزن و لاغری همه خواب و خوراک فرد می‌شود و به کلی فراموش می‌کند که سلامتی و زنده بودن چیزی فراتر از چاقی و لاغری است.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.