چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها


یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.

به گزارش لقمه، اغلب ما با مشاهده عکس لبخند افرادی با دندان های کاملا سفید و زیبا در تبلیغات مجلات، روزنامه ها و برنامه های تلویزیونی به فکر راه حلی برای سفید کردن دندان هایمان می افتیم اما باید بدانیم که برای داشتن دندان های سفید مجبور نیستیم به انواع درمان های شیمیایی سخت و روکش های مصنوعی تن دهیم چرا که می توانیم با به کارگیری توصیه های زیر و به طور طبیعی دندان هایی سفید و درخشان داشته باشیم.

این توصیه ها به شرح زیر است: پس از صرف هر وعده غذایی یا مصرف تنقلات، میان وعده ها و نوشیدنی ها، دندان های خود را مسواک بزنید چرا که باقی ماندن ذرات غذا در دهان، محیط دهان را اسیدی کرده و این امر باعث تخریب و تغییر رنگ و زرد شدن بیشتر مینای دندان می شود.

استفاده از نخ دندان را فراموش نکنید زیرا اغلب در شکاف بین دندان ها لکه هایی برجای می مانند و این فضاها، تنها با استفاده از نخ دندان تمیز می شوند. همچنین نوشیدن قهوه و چای و نوشیدنی های دارای رنگدانه را که موجب تغییر رنگ و ایجاد لکه در دندان ها می شوند، ترک کرده و یا به حداقل برسانید.

استفاده روزانه از جوش شیرین به عنوان خمیر دندان اصلی باعث تحلیل رفتن مینای دندان می شود اما استفاده از آن به صورت یک بار در هفته یکی از راه حل های قدیمی برای سفید کردن دندان ها است.

مراجعه به دندانپزشک هر شش ماه یک بار اگرچه یک توصیه پرهزینه است اما دندانپزشک با استفاده از ابزار فلزی مخصوص دندان های شما را به گونه ای جرم زدایی می کند که شما با هیچ روشی قادر به انجام آن نخواهید بود. غذاهای دارای خاصیت سفیدکنندگی مصرف کنید.

مطالعات علمی تایید می کند که بسیاری از موادغذایی برای سفید کردن دندان ها مفید هستند. مصرف موادغذایی از جمله پنیر، توت فرنگی، برگ بو، پوست پرتقال و نیز تکه های خام سبزیجاتی نظیر هویج، کرفس، کلم بروکلی و خیار می تواند به سفیدی دندان ها کمک کند.

پوشیدن لباس هایی با رنگ های سرد و رنگ های پایه آبی نیز یکی از حقه هایی است که دندان ها را سفیدتر نشان می دهد. کربن (زغال) فعال که در فروشگاه های موادغذایی موجود است و سموم بدن را دفع می کند نیز می تواند به سفید کردن دندان ها کمک کند.

بدین صورت که مقدار کمی از این پودر را روی مسواک قرار داده و پس از خیس کردن، چند دقیقه دندان ها را با آن مسواک کنید. اکنون انتخاب با شماست که ازسفید کننده های طبیعی یا محصولات تجاری استفاده کنید چون تمام سفید کننده های صنعتی و خانگی حاوی یک ماده مشترک برای سفید کردن

دندان ها هستند که «پراکسید هیدروژن» نام دارد با این تفاوت که استفاده از روش های طبیعی و غیرشیمیایی بدون شک فاقد عوارض جانبی هستند. «پراکسید هیدروژن» در واقع ماده ای است که تقریبا همه موجودات زنده در مواجهه با عفونت از خود تولید می کنند. 



بازگشت به صفحه نخست
نقل از :البرز

کد: 4083 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۵ خرداد بازدید: 2949 ساعت: 11:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 داد و ستد ۲۱هزار و ۵۰۰ محصول کشاورزی/۳هزار تن شکر سفید فروخته شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
2 مصرف برنج سفید در دوران بارداری ممنوع ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
3 اگر با دستکش ظرفشویی قهر کرده اید، بهتر است بخوانید!!! ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 فواید توت سفید برای سلانمتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
5 با روغن نارگیل دندانهای سفید وسالم داشته باشید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
6 شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
7 از عصاره لوبیای سفید چطور برای کاهش وزن استفاده می‌شود؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
8 غذاهای خواب آور را بشناسید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
9 خوراکی های مفید برای دندان ها را بشناسید ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
10 پرهیز از خوردن غذاهای سفید درست است یا غلط؟ ۱۳۹۵ شنبه ۱ خرداد
11 بهداشت پرورش میگو با حساسیت بیشتری رعایت می شود/تولید میگوی پرورشی در کشور به 16 هزارتن رسید ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
شکم شما به 9 دلیل بزرگ می شود از منظر محققان هلندی كسانی كه شكمی چاق دارند، فشار خون‌شان هم بالاتر است و بیشتر به مشكلات كلیوی دچار می‌شوند.
10 روش بین ‌المللی لاغر شدن همه آن هایی که اضافه وزن دارند و به سلامت خودشان اهمیت می ‌دهند؛ احتمالا با یک قصه پُرغصه دست به ‌گریبان هستند: رژیمی برای کاهش وزن!