گلاره عباسی در گفت‌وگو با لقمه؛
عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم/ در آشپزی مهارت ندارم


گلاره عباسی گفت: البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.

به گزارش لقمه، گلاره عباسی بازیگر تلویزیون وسینما در گفت‌وگو با خبرنگار لقمه درباره آشپزی، رستوران دلخواه و غذاهای سنتی ایران سخن گفته است که در زیر آن را می خوانید. عباسی در جشنواره فیلم فجر با فیلم «اشیا از آنچه در آیینه می بینید کوچکترند» حضور دارد.

 

در پخت چه غذایی مهارت داری؟

آشپزی می کنم اما در آشپزی و پخت هیچ غذایی مهارت ندارم.

آشپزی را دوست داری؟

خیلی نه.

کدام رستوران ها را دوست دارید؟ چه نوع غذا را می پسندی؟

من دوست دارم به رستوران بروم و غذاهای عجیب و غریب بخورم، غذاهایی که تا به حال نخوردم و دوست دارم آنها را کشف کنم. البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.

به چه رستورانی زیاد می روی؟

رستوران مانسون در خیابان گاندی زیاد می روم، آن هم به خاطر همین مدل غذاهای جدیدش.

رستوران ایرانی چطور؟


من در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تحصیل کردم و رستوران های اطراف دانشگاه در خیابان انقلاب که معروف به رستوران های کثیف هستند را خیلی دوست دارم. ماکارونی و ساندویچ های این رستوران ها را خیلی دوست دارم.

غذای محلی کدوم شهر کشور را دوست داری؟

غذاهای شمالی مثل میرزاقاسمی و باقلا قاتق را دوست دارم.

در مهمانی ها دوست داری خودت آشپزی کنی یا اینکه از بیرون غذا می گیری؟


از بیرون غذا می گیرم، اما به مهمان ها می گویم خودم درست کردم. (با خنده) همیشه کارم همین است.




کد: 3185 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن بازدید: 5057 ساعت: 1:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟