به گزارش لقمه، گلاره عباسی بازیگر تلویزیون وسینما در گفتوگو با خبرنگار لقمه درباره آشپزی، رستوران دلخواه و غذاهای سنتی ایران سخن گفته است که در زیر آن را می خوانید. عباسی در جشنواره فیلم فجر با فیلم «اشیا از آنچه در آیینه می بینید کوچکترند» حضور دارد.
در پخت چه غذایی مهارت داری؟
آشپزی می کنم اما در آشپزی و پخت هیچ غذایی مهارت ندارم.
آشپزی را دوست داری؟
خیلی نه.
کدام رستوران ها را دوست دارید؟ چه نوع غذا را می پسندی؟
من دوست دارم به رستوران بروم و غذاهای عجیب و غریب بخورم، غذاهایی که تا به حال نخوردم و دوست دارم آنها را کشف کنم. البته غذاهای دریایی را خیلی دوست دارم و عاشق غذاهای عجیب و غریب هستم.
به چه رستورانی زیاد می روی؟
رستوران مانسون در خیابان گاندی زیاد می روم، آن هم به خاطر همین مدل غذاهای جدیدش.
رستوران ایرانی چطور؟
من در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تحصیل کردم و رستوران های اطراف دانشگاه در خیابان انقلاب که معروف به رستوران های کثیف هستند را خیلی دوست دارم. ماکارونی و ساندویچ های این رستوران ها را خیلی دوست دارم.
غذای محلی کدوم شهر کشور را دوست داری؟
غذاهای شمالی مثل میرزاقاسمی و باقلا قاتق را دوست دارم.
در مهمانی ها دوست داری خودت آشپزی کنی یا اینکه از بیرون غذا می گیری؟
از بیرون غذا می گیرم، اما به مهمان ها می گویم خودم درست کردم. (با خنده) همیشه کارم همین است.