علت افزایش قیمت ماهی چیست؟


قیمت انواع ماهی به ویژه‌قزل‌آلا با افزایش بیش از 30 درصدی نسبت به نیمه اول سال مواجه شده است که سازمان شیلات ایران دلیل اصلی آن را افزایش قیمت خوراک آبزیان عنوان کرد.

به گزارش لقمه، در نیمه اول سال هر کیلوگرم ماهی قزل‌آلا حدود 6000 تومان از پرورش‌دهندگان خریداری می‌شد که با احتساب سود 3000 تومانی واسطه‌ها تا حدود 9000 تومان در بازار مصرف عرضه می‌شد اما اکنون قیمت این ماهی پر مصرف تا حدود 30 درصد افزایش یافته است.

عیسی گلشاهی _ مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان گفت: افزایش قیمت محصولات شیلاتی در روزهای پایانی سال تا حدودی طبیعی و منطقی است اما دلیل اصلی این افزایش قیمت، افزایش قیمت خوراک آبزیان است.

وی افزود: کارخانه‌های تولید‌کننده خوراک آبزیان به دلیل دسترسی نداشتن به نهاده‌ها و مواد اولیه تولید، قیمت خوراک آبزیان را افزایش داده‌اند.

مدیر کل دفتربهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان درباره اقدامات انجام شده برای تامین خوراک آبزیان به قیمت مناسب، اظهارکرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته، پرورش‌دهندگان می‌توانند با معرفی‌نامه از سوی سازمان شیلات، خوراک و نهاده مورد نیاز را از شرکت پشتیبانی امور دام تامین کنند.

گلشاهی ادامه داد: با حمایت از یک شرکت‌ نیمه‌خصوصی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی بخشی از نهاده مورد نیاز برای تولید خوراک آبزیان با استفاده از ارز مرجع و بخشی دیگر نیز با ارز مبادلاتی وارد شده است.

وی با بیان اینکه نهاده‌های وارداتی برای تولید غذای آبزیان به کارخانه‌های خوراک آبزیان و پرورش‌دهندگان اختصاص می‌یابد، گفت: تامین خوراک مورد نیاز پرورش‌دهندگان ماهی باعث کاهش قیمت محصولات شیلاتی در بازار می‌شود.

مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان عنوان کرد: هزینه تمام شده برای تولید‌کنندگان به ازای هر کیلوگرم قزل‌آلا حدود 7000 تومان بوده و بر اساس اعلام سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان 10 تا 15 درصد سود برای محصولات شیلاتی از تولید تا بازار منطقی است.


نقل از :ایسنا

کد: 3383 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۲ اسفند بازدید: 3414 ساعت: 1:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
جلوگیری از چاقی پس از ازدواج+ برنامه‌ غذایی عروس و دامادها تجربه‌ی عروس و داماد شدن تجربه‌ی زیبا و در عین حال استرس‌زایی است. البته این استرس و نگرانی، طبیعی و در عین حال دلچسب است اما نباید با اضافه وزن همراه شود.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.