خوراكی‌های مفید برای مو


میوه‌ها و سبزیجاتی كه برای سلامت مو مفید هستند را بشناسیم. چای سبز، گردو و ماهی سالمون سرشار از پلی فنولز و امگا 3 است كه علاوه بر تقویت قلب و مغز، موجب شادابی مو هم می‌شود. اگر دچار شوره سر هستید، سر خود را با چای سبز شست‌وشو دهید تا از بروز قارچ‌های ‌شوره‌زا پیشگیری شود.

به گزارش لقمه، میوه‌هایی با رنگ‌های شاد مانند هلو، توت‌فرنگی، انبه، كیوی و گوجه‌فرنگی غنی از ویتامین C است. این ویتامین برای تولید كلاژن كه در ساختار مو نقش دارد ضروری است.

لوبیا، غلات سبوس‌دار و مواد غذایی سالم غنی از ویتامین B رشد مو را تقویت و ریزش مو را كند می‌كنند. اسفناج و كلم بروكلی هم منبع عالی ویتامین‌های A و C هستند كه در تولید چربی طبیعی پوست سر كه نرم‌كننده طبیعی هم به حساب می‌آید موثر است. در طب چینی برای تیره نگه داشتن طولانی‌تر مو از دانه كنجد استفاده می‌شود. همچنین میوه و روغن آواكادو از تولید دی‌هیدرو تستوسترون (DHT) كه فولیكول‌های مو را از بین می‌برد پیشگیری می‌كند، اما برای حفظ سلامت مو از مصرف چه نوع ماده غذایی باید پرهیز كرد؟

چربی حیوانی موجب تولید DHT بیشتر می‌شود و در نتیجه به فولیكول‌های مو آسیب می‌رساند. DHT به فولیكول‌های مو در مردانی كه به شكل ژنتیكی به ریزش مو مستعد هستند، آسیب می‌رساند.


نقل از :ایران

کد: 3894 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 5384 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
2 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
3 ‌قیمت جهانی حبوبات و گرانی در ایران ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
4 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
5 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
7 قرص جادویی برای کاهش وزن وجود دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
8 منبع سرشار از آهن را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
9 طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
10 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
11 طرز تهیه سوپ مرغ با لوبیا سفید ۱۳۹۶ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.