قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت!


پایگاه خبری لقمه: قیمت انواع لوبیا از نرخ مرغ گران تر شده به طوری که در یک هفته لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز به ترتیب ۱۸.۷۵، ۱۵.۰۷ و ۸.۴۷ درصد افزایش یافت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس روال هفتگی رصد میدانی از بازار کالاهای اساسی حاکی از سرعت گرفتن قیمت حبوبات دارد. لوبیا چشم بلبلی با افزایش ۱۸.۷۵ درصدی از هر کیلو ۴۸ هزار تومان به ۵۷ هزار تومان رسیده است. لوبیا سفید در رتبه دوم قرار دارد و از هر کیلو ۷۳ هزار تومان در هفته دوم اسفند با افزایش ۱۵.۰۷ درصدی به ۸۴ هزار تومان در هفته جاری رسیده است در حالی که قیمت آن هفته اول اسفند ۶۳ هزار تومان بود.

 
لپه از دیگر اقلام در این بخش بوده که با افزایش ۱۰.۴۲ درصدی از هر کیلو ۴۸ هزار تومان در هفته دوم اسفند به ۵۳ هزار تومان رسیده است. لوبیا قرمز، عدس درشت و لوبیا چیتی در رتبه‌های بعدی قرار دارند که به ترتیب ۸.۴۷، ۳.۵۱ و ۲.۵ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.
 
گوشت مرغ هم نرخ مصوب دولتی (۶۳ هزار تومان) را رد کرده و در برخی خرده فروشی‌های سطح شهر به هر کیلو ۶۵.۸۰۰ هزار تومان رسیده است. گوشت قرمز گرم داخلی هم همچنان بین ۴۰۰ تا ۵۳۰ هزار تومان معامله می‌شود.
 
در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی به شرح زیر اعلام می‌شود (تمام قیمت‌ها به تومان است).

 

قیمت کالاهای اساسی

کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت هفته گذشته
شقه گوسفند ۳۹۹-۴۱۵ ۳۱۶-۴۰۵
ران گوسفند ۴۰۹-۵۳۰ ۳۸۵-۵۰۰
ران با چربی گوسفند ۵۰۰ ۵۰۰
سردست گوسفند ۴۰۵-۴۱۰ ۳۷۰-۴۰۵
گوساله کم چرب ۳۵۰ -
ران گوساله ۳۵۹ ۳۵۹
گوشت قرمز چرخ کرده ۱۹۹-۳۱۰ ۱۹۹-۳۱۰
گوشت مرغ ۶۳-۶۵.۸۰۰ ۶۵.۸۰۰-۶۶.۸۰۰
گوشت ران مرغ با کمر ۵۵.۸۰۰ ۵۵.۸۰۰-۵۹.۸۰۰
گوشت ران مرغ بدون کمر ۵۹.۸۰۰ ۵۵.۸۰۰-۶۰.۸۰۰
گوشت مرغ چرخ کرده ۱۲۰ ۱۲۰
کله و پاچه ۳۷۰-۴۰۰ ۳۷۰-۴۰۰
ماهی قزل آلا ۱۲۹ ۱۲۹
میگو ۲۴۰-۴۰۸ ۲۴۰-۴۰۸
تن ماهی ۲۷-۵۰ ۲۷-۵۰
تخم مرغ- شانه ۲۰ تایی بسته بندی فروشگاهی ۷۹ ۷۹
تخم مرغ-شانه ۳۰ تایی بسته بندی فروشگاهی ۸۹ ۸۹
تخم مرغ درشت دولتی ۹۵ ۸۵-۹۲
تخم مرغ ریز دولتی ۶۵ ۶۵
ماکارانی با قیمت دولتی ۱۸.۷۰۰ ۱۸.۷۰۰
ماکارانی ۵۰۰ گرمی ۱۷-۲۴ ۱۷-۲۴
ماکارانی ۷۰۰ گرمی ۱۷-۲۴ ۱۷-۲۴
ماکارانی ۱۰۰۰ گرمی ۳۴ ۳۴
روغن مایع دولتی-یک لیتری ۵۵ ۵۹
روغن مایع ۱.۸ ۱۱۵-۳۶۰ ۱۱۵-۳۶۰
روغن جامد ۵ کیلویی ۳۶۰-۳۶۵ ۳۶۰-۳۶۵
رب گوجه فرنگی ۳۵-۴۵ ۳۵-۴۵
پنیر سفید ۵۱۵ گرمی ۶۱ ۶۰
کره ۵۰ گرمی ۱۴ ۱۴
خامه ۳۰۰ گرمی ۲۳-۳۰ ۲۳-۳۰
شیر بطری کم چرب ۱۸-۲۳ ۱۸-۲۳
شیر بطری پر چرب ۱۹-۲۴ ۱۹-۲۴
ماست دبه ای ۵۰-۸۵ ۵۰-۸۵
برنج شمشیری ۶۰ ۶۰
برنج طارم عطری ۹۸-۱۱۸ ۹۸-۱۱۸
برنج هاشمی ۱۱۵-۱۳۰ ۱۱۸-۱۳۰
برنج هندی کیسه ۱۰ کیلویی ۳۷۲.۲۰۰-۵۲۹.۹۰۰ ۳۷۲.۲۰۰-۵۲۹.۹۰۰
برنج پاکستانی هر کیلو ۲۹.۵۰۰ ۲۹.۵۰۰
شکر دولتی هر کیلو ۲۴ ۲۴
نخود ۶۹ ۶۹
لپه ۵۳ ۴۸
عدس ریز ۵۴ ۵۴
عدس درشت ۵۹ ۵۷
لوبیا قرمز ۶۴ ۵۹
لوبیا سفید ۸۴ ۷۳
لوبیا چیتی ۸۲ ۸۰

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15143 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 850 ساعت: 12:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
9 ‌قیمت جهانی حبوبات و گرانی در ایران ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

  ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده‌ی غذایی ...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
نوشیدن آب گرم و رفع سوء هاضمه کارشناسان بهداشت و تغذیه، روش‌های درمانی مانند نوشیدن آب گرم را برای درمان سوءهاضمه موثر می‌دانند.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها قلب یکی از اندام‌های مهم بدن است که اگر اختلالی در فعالیتش ایجاد شود، زندگی مختل یا تمام خواهد شد.