قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت!


پایگاه خبری لقمه: قیمت انواع لوبیا از نرخ مرغ گران تر شده به طوری که در یک هفته لوبیا چشم بلبلی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز به ترتیب ۱۸.۷۵، ۱۵.۰۷ و ۸.۴۷ درصد افزایش یافت.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، بر اساس روال هفتگی رصد میدانی از بازار کالاهای اساسی حاکی از سرعت گرفتن قیمت حبوبات دارد. لوبیا چشم بلبلی با افزایش ۱۸.۷۵ درصدی از هر کیلو ۴۸ هزار تومان به ۵۷ هزار تومان رسیده است. لوبیا سفید در رتبه دوم قرار دارد و از هر کیلو ۷۳ هزار تومان در هفته دوم اسفند با افزایش ۱۵.۰۷ درصدی به ۸۴ هزار تومان در هفته جاری رسیده است در حالی که قیمت آن هفته اول اسفند ۶۳ هزار تومان بود.

 
لپه از دیگر اقلام در این بخش بوده که با افزایش ۱۰.۴۲ درصدی از هر کیلو ۴۸ هزار تومان در هفته دوم اسفند به ۵۳ هزار تومان رسیده است. لوبیا قرمز، عدس درشت و لوبیا چیتی در رتبه‌های بعدی قرار دارند که به ترتیب ۸.۴۷، ۳.۵۱ و ۲.۵ درصد افزایش قیمت داشته‌اند.
 
گوشت مرغ هم نرخ مصوب دولتی (۶۳ هزار تومان) را رد کرده و در برخی خرده فروشی‌های سطح شهر به هر کیلو ۶۵.۸۰۰ هزار تومان رسیده است. گوشت قرمز گرم داخلی هم همچنان بین ۴۰۰ تا ۵۳۰ هزار تومان معامله می‌شود.
 
در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی به شرح زیر اعلام می‌شود (تمام قیمت‌ها به تومان است).

 

قیمت کالاهای اساسی

کالای اساسی قیمت هفته جاری قیمت هفته گذشته
شقه گوسفند ۳۹۹-۴۱۵ ۳۱۶-۴۰۵
ران گوسفند ۴۰۹-۵۳۰ ۳۸۵-۵۰۰
ران با چربی گوسفند ۵۰۰ ۵۰۰
سردست گوسفند ۴۰۵-۴۱۰ ۳۷۰-۴۰۵
گوساله کم چرب ۳۵۰ -
ران گوساله ۳۵۹ ۳۵۹
گوشت قرمز چرخ کرده ۱۹۹-۳۱۰ ۱۹۹-۳۱۰
گوشت مرغ ۶۳-۶۵.۸۰۰ ۶۵.۸۰۰-۶۶.۸۰۰
گوشت ران مرغ با کمر ۵۵.۸۰۰ ۵۵.۸۰۰-۵۹.۸۰۰
گوشت ران مرغ بدون کمر ۵۹.۸۰۰ ۵۵.۸۰۰-۶۰.۸۰۰
گوشت مرغ چرخ کرده ۱۲۰ ۱۲۰
کله و پاچه ۳۷۰-۴۰۰ ۳۷۰-۴۰۰
ماهی قزل آلا ۱۲۹ ۱۲۹
میگو ۲۴۰-۴۰۸ ۲۴۰-۴۰۸
تن ماهی ۲۷-۵۰ ۲۷-۵۰
تخم مرغ- شانه ۲۰ تایی بسته بندی فروشگاهی ۷۹ ۷۹
تخم مرغ-شانه ۳۰ تایی بسته بندی فروشگاهی ۸۹ ۸۹
تخم مرغ درشت دولتی ۹۵ ۸۵-۹۲
تخم مرغ ریز دولتی ۶۵ ۶۵
ماکارانی با قیمت دولتی ۱۸.۷۰۰ ۱۸.۷۰۰
ماکارانی ۵۰۰ گرمی ۱۷-۲۴ ۱۷-۲۴
ماکارانی ۷۰۰ گرمی ۱۷-۲۴ ۱۷-۲۴
ماکارانی ۱۰۰۰ گرمی ۳۴ ۳۴
روغن مایع دولتی-یک لیتری ۵۵ ۵۹
روغن مایع ۱.۸ ۱۱۵-۳۶۰ ۱۱۵-۳۶۰
روغن جامد ۵ کیلویی ۳۶۰-۳۶۵ ۳۶۰-۳۶۵
رب گوجه فرنگی ۳۵-۴۵ ۳۵-۴۵
پنیر سفید ۵۱۵ گرمی ۶۱ ۶۰
کره ۵۰ گرمی ۱۴ ۱۴
خامه ۳۰۰ گرمی ۲۳-۳۰ ۲۳-۳۰
شیر بطری کم چرب ۱۸-۲۳ ۱۸-۲۳
شیر بطری پر چرب ۱۹-۲۴ ۱۹-۲۴
ماست دبه ای ۵۰-۸۵ ۵۰-۸۵
برنج شمشیری ۶۰ ۶۰
برنج طارم عطری ۹۸-۱۱۸ ۹۸-۱۱۸
برنج هاشمی ۱۱۵-۱۳۰ ۱۱۸-۱۳۰
برنج هندی کیسه ۱۰ کیلویی ۳۷۲.۲۰۰-۵۲۹.۹۰۰ ۳۷۲.۲۰۰-۵۲۹.۹۰۰
برنج پاکستانی هر کیلو ۲۹.۵۰۰ ۲۹.۵۰۰
شکر دولتی هر کیلو ۲۴ ۲۴
نخود ۶۹ ۶۹
لپه ۵۳ ۴۸
عدس ریز ۵۴ ۵۴
عدس درشت ۵۹ ۵۷
لوبیا قرمز ۶۴ ۵۹
لوبیا سفید ۸۴ ۷۳
لوبیا چیتی ۸۲ ۸۰

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15143 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 935 ساعت: 12:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  گزارشی از فعالیت‌های زیرزمینی صنایع لبنی در نیشابور فعالیت های زیرزمینی و تولیدی‌هایی که در پستوهای خا...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.
10 سوپرخوراکی پاییزی در این مطلب هم سوپرفودهای فراوان و در دسترس پاییزی را به همراه خواص و فوایدشان می بینید.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.