شربت دیفن هیدرامین برای درمان سرماخوردگی کودکان نیاز نیست


غلامرضا خاتمی در حاشیه هشتمین همایش بیماری‌های شایع گوارش و کبد کودکان گفت: در این همایش قرار است در مورد بیماری‌های شایع گوارش کودکان نظیر اسهال، سوء تغذیه، یبوست و ریفلاکس بحث و گفت‌وگو شود.

به گزارش لقمه، رئیس هشتمین همایش بیماری‌های شایع گوارش و کبد کودکان ادامه داد: این بیماری‌ها مجموعه بیماری‌های‌ هستند که قسمت اعظم مراجعان به مطب را تشکیل می‌دهند. اگر در مورد پیشگیری و درمان این بیماری‌ها صحبت و ارائه خدمات شود کمک بزرگی به خانواده‌ها خواهد شد.

خاتمی هدف از هشتمین همایش بیماری‌های شایع گوارش و کبد کودکان را پیشگیری دانست و گفت: اگر کودکان ما تغذیه مطلوب داشته باشند و واکسیناسیون هم به موقع انجام شود و بهداشت نیز رعایت شود تا حد زیادی از ابتلا به بیماری‌های گوارشی در امان هستند.

رئیس هشتمین همایش بیماری‌های شایع گوارش و کبد کودکان ادامه داد: ما به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم که از مصرف داروهای اضافی و نابجا برای درمان کودکان خودداری کنند چرا که دارو باید لازم باشد و سعی ما این است که از حداقل دارو در مدت زمان کمی برای درمان استفاده کنیم.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: به طور مثال برای درمان سرماخوردگی که خودش خوب می‌شود نیاز به تجویز دیفن ‌هیدرامین diphenhydramine و سرماخوردگی‌ نیست و ما سعی می‌کنیم این دو شربت را به کودکان زیر دو سال ندهیم.

وی استفاده از آنتی‌بیوتیک را در مواردی که لازم است توصیه کرد و افزود: مصرف دارو بدون نظر پزشک و خوددرمانی از نظر ما ممنوع است.

رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران افزود: در این کنگره سه روزه که با حضور اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور و فوق تخصصان گوارش اطفال برگزار می‌شود قرار است آخرین اطلاعات مربوط به این بیماری‌های شایع در اختیار افراد و علاقه‌مندان قرار بگیرد.

وی ارسال بیش از 80 مقاله به دبیرخانه همایش و تنظیم 60 مقاله به صورت سخنرانی و 20 مقاله به صورت پوستر را از برنامه‌های این همایش دانست و گفت: در سه روز این همایش بین 12 تا 15 پانل نیز برگزار می‌شود و امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان در این همایش 11 امتیاز است.

رئیس هشتمین همایش بیماری‌های شایع گوارش و کبد کودکان ادامه داد: این همایش از اول تا 3 خرداد 1392 در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ کشور برگزار می‌شود.


نقل از :فارس

کد: 3947 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۳ خرداد بازدید: 4976 ساعت: 11:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 تشخیص آنفلوانزا و سرماخوردگی سخت است ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
4 تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر
5 سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
6 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
7 درمان عفونت‌ و سینوزیت با دود «عنبر نسارا» ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
8 مضرات آلودگی هوا را با سیر از خود دور کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
9 آیا واقعاً آنفولانزای مردانه وجود دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 جایگزین طبیعی آنتی بیوتیک را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.
کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
شیره درخت افرا معجزه می‌کند محققان کانادایی طی تحقیقاتی دریافتند، اگر آنتی‌بیوتیک همراه با شیره درخت افرا مصرف شود می‌تواند به غشاء باکتری‌ نفوذ کرده و آن را از بین ببرد.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.