انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود


در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.

 به گزارش لقمه، در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.

این خلبان که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با این خبرگزاری اظهار کرد: بارها در غذاهایی که در هواپیما سرو می‌شود، سوسک دیده شده است. چندین بار هم قبل از اینکه مهمانداران غذا را سرو کنند، متوجه این موضوع شده و ظرف دیگری جایگزین آن کرده‌اند. البته مواردی هم داشته‌ایم که مسافران در حین صرف غذا متوجه این موضوع شده‌ و بابت این اتفاق شکایت هم کرده‌اند.

او ادامه می‌دهد: مسئول مربوطه‌ای که غذاهای تولید شده برای مسافران را با غذاهای پروازهای خارجی مقایسه می‌کند و مدعی می‌شود در تولید غذاهایشان از ادویه و روغن کمی استفاده می‌کند، آیا تا کنون توانسته مجوز «HACCP» (یکی از مجوزهای صنایع غذایی که به کارخانه‌هایی که استانداردها را رعایت می‌کنند اعطا می‌شود) را دریافت کند!؟ تا جایی که من اطلاع دارم، تا 6 ماه پیش هم هنوز موفق به دریافت این مجوز نشده بود.

این خلبان می‌افزاید: یعنی هواپیماهای مطرح خارجی به سلامت مسافران اهمیت نمی‌دهند که غذاهایی با چربی و ادویه زیاد برای مسافران و گردشگران‌ سرو می‌کنند؟! و تنها شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به سلامتی مسافران توجه ویژه‌ای دارند!

او همچنین می‌گوید: کیفیت غذاهای برخی از شرکت‌های هواپیمایی ایرانی آنقدر پایین است که گاهی موجب مسموم شدن خلبانان پرواز نیز شده است.

این خلبان با بیان اینکه دو نوع غذا به غیر از غذاهای رژیمی در برنامه آنها گنجانده می‌شود، توضیح می‌دهد: در پروازها مرسوم است که خلبان و کمک خلبان دو نوع غذای متفاوت مصرف کنند تا اگر یکی از آنها مسموم شد، نفر دیگر هوشیار باشد و بتواند هواپیما را کنترل کند تا جان مسافران به خطر نیفتد.

او تصریح می‌کند:‌ 6 ماه پیش همکارم برای صبحانه، غذای سرد میل کرد و من غذای گرم خوردم و بعد از پرواز دچار مسمومیت شدم، هنگامی که این موضوع را با یکی از روسای شرکت هواپیمایی در میان گذاشتم، اظهار کرد که او هم هفته گذشته با خوردن غذای هواپیما دچار مسمومیت شده است. به جز مسمومیت خودم، حداقل در یک سال گذشته شاهد مسمومیت سه تن از همکارانم نیز بوده‌ام.

این خلبان بیان می‌کند: وضعیت غذایی این شرکت‌ها آنقدر افتضاح است که بیشتر همکارانم سعی می‌کنند در طول پرواز تنها یک وعده غذایی صرف کنند تا به سلامتی آنها آسیب نرسد، زیرا کسانی که از غذای کترینگ زیاد استفاده کرده‌اند، سلامتی آنها به مشکل برخورده است. از هر سه پروازی که در آن همراه غذا نان سرو می‌شود، در یک پرواز نان آنقدر بیات است که اصلا قابل مصرف نیست!

او همچنین اضافه می‌کند: هواپیماهای فوکر، وسیله گرم‌کننده ندارند و غذاها را سرد سرو می‌کنند؛ اما ایرباس‌های 300 یا 747 وسیله گرم‌کننده دارند بنابراین مسافران غذاهایشان را گرم میل می‌کنند.

این خلبان می‌گوید: برخی از شرکت‌ها هم تنها در فرودگاه مهرآباد کترینگ دارند و برای پروازهای خارجی، مجبورند از یک روز قبل غذای مورد نظر را تولید کرده و آن را با کامیون‌های مجهز به یخچال، به فرودگاه امام خمینی (ره) انتقال دهند تا بتوانند برای پرواز روز بعد سرو کنند.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 7553 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر بازدید: 5231 ساعت: 7:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
4 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اسم واقعی و درست شب یلدا چیست؟+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: یلدا برگرفته از واژه ای سریانی است و این شب در منابع دیگر فارسی، نام دیگری دارد.
اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان پایگاه خبری لقمه: این مقاله به چند راهکار طبیعی مفید و موثر اشاره شده که به شما کمک می‌کند به شیوه خانگی از شر جرم دندان‌ها خلاص شوید.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.