سرانه مصرف شیر ایران کمتر از 100 کیلوگرم است


دبیر فدراسیون بین المللی شیر ایران با اشاره به این‌که آمار و اطلاعاتی از میزان دقیق تولید شیر در ایران وجود ندارد گفت: براساس برخی گزارش‌های منتشر شده سرانه مصرف شیر در ایران کمتر از 100 کیلوگرم است.

به گزارش لقمه، مهرنوش امجدی با اشاره به این‌که ایران با وجود سابقه بیش از سه دهه‌ای در عضویت در فدراسیون بین المللی شیر هنوز خانه‌ شیر ندارد گفت: طرح ایجاد خانه شیر در ایران از چند سال پیش در مجلس مطرح شده اما هنوز به نتیجه‌ای نرسیده است.

او با اشاره به این‌که تمامی کشورهای مطرح در تولید شیر دارای خانه شیر هستند گفت:‌ متاسفانه در زمینه آمار مربوط به تولید شیر هیچ مرجع دقیقی وجود ندارد به طوری که مرکز آمار ایران یک عدد درباره تولید شیر اعلام کرده و وزارت جهاد با اختلاف چند میلیون تنی عدد دیگر را به عنوان میزان تولید شیر کشور اعلام می کند.

به گفته وی، براساس گزارش مرکز آمار ایران درسال گذشته حدود هشت تا 9 میلیون تن شیر در کشور تولید شد.

دبیر فدراسیون بین المللی شیر ایران با بیان این‌که در حال حاضر 51 کشور عضو فدراسیون بین المللی شیر هستند افزود: این فدراسیون 91 درصد از تولید شیر جهان را در اختیار دارد اما به دلیل مشکلات مختلف از ایران فقط یک شرکت عضو این فدراسیون است و سایر شرکت‌ها به بهانه‌های مختلف مانند نداشتن توانایی برای پرداخت حق عضویت هنوز عضو این فدراسیون بزرگ نشده‌اند.

امجدی در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته با اشاره به این‌که میانگین سرانه مصرف شیر در برخی کشورها به 500 کیلوگرم نیز رسیده است گفت: سرانه مصرف شیر در ایران زیر 100 کیلوگرم است. در حالی که سرانه مصرف شیر در دنیا از 160 به 195 کیلوگرم رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل افزایش قیمت‌ها و دیگر مشکلات به وجود آمده مصرف لبنیات در کشور در سال گذشته 14 درصد نسبت به سال‌های قبل کاهش یافت. 

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات صنایع وابسته (اگروفود) صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران گشایش یافت. در حالی اگروفود بزرگترین نمایشگاه صنایع کشاورزی و غذایی ایران محسوب می‌شود که در مراسم افتتاحیه آن هیچیک از وزرای صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی حضور نداشتند و نمایشگاه تنها با حضور رییس کمیسیون کشاورزی گشایش یافت. نمایشگاه اگروفود از امروز تا 10 خرداد برپا خواهد بود.


نقل از :ایسنا

کد: 3996 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد بازدید: 3485 ساعت: 8:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
2 بهتر است نمایشگاه اگروفود به سمت تخصصی شدن حرکت کند ۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
3 افتتاح بزرگترین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی و غذایی آسیا در تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد
4 شرکت جمع شما را به بازدید از غرفه خود در اگروفود تهران دعوت می نماید ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
5 حضور 25 کشور خارجی در نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
6 حضور سان ماکارون در اگروفود 2015 ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
7 حضور گشتا صنعت مشهد درنمایشگاه اگروفود تهران ،5-8 خرداد ماه 94 ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
8 تهران میزبان بزرگترین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی و مواد غذائی خاورمیانه ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۷ ارديبهشت
9 بیستمین نمایشگاه بین المللی صنایع كشاورزی آغاز به كاركرد ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد
10 اطلاعیه و زمانبندی ثبت نام بیستمین دوره نمایشگاه ایران اگروفود ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان‌های طب سنتی برای تسکین درد دندان برای تسکین دندان درد توصیه می‌شود که سیر و پیاز را...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  مضرات نوشیدنی های انرژی زا همه می دانیم که نوشیدنی های گازدار برای سلامت خوب ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!