به گزارش لقمه، چو مین یك غذای بسیار معروف چینی است كه در سراسر دنیا شناخته شده و معروف است و در هر كشوری بر اساس آشپزی و فرهنگ آن سرزمین، تغییراتی كرده است. چومین در فیلم سعادتآباد، غذایی بود كه یاسی (با بازی لیلا حاتمی) در سكانسهای بسیاری از فیلم مشغول تهیه آن بود كه همه از آن خوردند و دست به دست شد. البته در این فیلم كشك بادمجان، كباب چنجه و سالاد فصل هم نقشهای كوتاهی داشتند.
چومین به 2 شكل پخته و سرخ شده وجود دارد و بسته به جایی كه در آن زندگی میكنید از انواع سبزیجات و گوشت استفاده میشود. مواد لازم برای تهیه چومین سعادتآباد: سینه مرغ بیاستخوان: 2عدد، نگین درشت فلفل دلمهای رنگی: 2عدد، خلالی پیازچه: یك دسته،خردشده قارچ: 150گرم، ورقهورقه كلم بروكلی متوسط: 200گرم، گلگل شده كدوی متوسط: 3عدد، خلالی جوانه ماش: 100گرم هویج متوسط: 2عدد، رنده شده سیر: 3حبه،رنده شده زنجبیل تازه: یك قاشق غذاخوری، رنده شده روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری سویا سس رقیق: 6 قاشق غذاخوری آب مرغ: یك چهارم پیمانه نشاسته: 2 قاشق مرباخوری چگونه چومین را درست كنیم؟ روش تهیه این غذا هیچ ویژگی خاصی ندارد، فقط مهم است كه: 1- از ووك (Wok) یا تابه چینی كه خیلی داغ میشود، استفاده كنید. اگر ووك ندارید از تابه یا قابلمه روحی استفاده كنید كه خیلی داغ شود. 2- شعله باید زیاد باشد تا مواد در كوتاهترین زمان تفت داده شوند. 3-روغن باید خیلی داغ شود، بنابراین بهتر است از روغن كنجد استفاده كنید. دستور پخت: هربار كمی از روغن را داغ كرده و به نوبت زنجبیل، سیر، جوانه ماش، هویج، كدو، قارچ، پیازچه، فلفل و بروكلی را در آن سرخ كنید. مرغ را هم كه حداقل نیم ساعت قبل در سویا سس خوابانده شده در روغن سرخ كنید. اما سویا سس را دور نریزید. سبزیجات را به تابه برگردانده و آب مرغ را روی آن ریخته و به جوش آورید. سویا سس را اضافه كرده و با شعله كم و در بسته 4 دقیقه مواد را بپزید. نشاسته را در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و به غذا اضافه كنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نودل یا چلو سرو كنید.