دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین


در فیلم «سعادت‌آباد» علاوه بر حضور ستاره‌های بسیاری از سینما و تئاتر ایران، یك سوپراستار چینی هم تا سكانس‌های پایانی در فیلم خودنمایی می‌كرد؛ این ستاره خاموش كسی نبود جز Chow Mein چو ‌مین.

به گزارش لقمه، چو ‌مین یك غذای بسیار معروف چینی‌ است كه در سراسر دنیا شناخته شده و معروف است و در هر كشوری بر اساس آشپزی و فرهنگ آن سرزمین، تغییراتی كرده است. چومین در فیلم سعادت‌آباد، غذایی بود كه یاسی (با بازی لیلا حاتمی) در سكانس‌های بسیاری از فیلم مشغول تهیه آن بود كه همه از آن خوردند و دست به دست شد. البته در این فیلم كشك بادمجان، كباب چنجه و سالاد فصل هم نقش‌های كوتاهی داشتند.




چومین به 2 شكل پخته و سرخ شده وجود دارد و بسته به جایی كه در آن زندگی می‌كنید از انواع سبزیجات و گوشت استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه چومین سعادت‌آباد:

سینه مرغ بی‌استخوان: 2عدد، نگین درشت
فلفل دلمه‌ای رنگی: 2عدد، خلالی
پیازچه: یك دسته،خردشده
قارچ: 150گرم، ورقه‌ورقه
كلم بروكلی متوسط: 200گرم، گل‌گل شده
كدوی متوسط: 3عدد، خلالی
جوانه ماش: 100گرم
هویج متوسط: 2عدد، رنده شده
سیر: 3حبه،رنده شده
زنجبیل تازه: یك قاشق غذاخوری، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق: 6 قاشق غذاخوری
آب مرغ: یك چهارم پیمانه
نشاسته: 2 قاشق مرباخوری




چگونه چومین را درست كنیم؟

روش تهیه این غذا هیچ ویژگی خاصی ندارد، فقط مهم است كه:

1- از ووك (Wok) یا تابه چینی كه خیلی داغ می‌شود، استفاده كنید. اگر ووك ندارید از تابه یا قابلمه روحی استفاده كنید كه خیلی داغ ‌شود.

2- شعله باید زیاد باشد تا مواد در كوتاه‌ترین زمان تفت داده شوند. 3-روغن باید خیلی داغ شود، بنابراین بهتر است از روغن كنجد استفاده كنید.


دستور پخت:

هربار كمی از روغن را داغ كرده و به نوبت زنجبیل، سیر، جوانه ماش، هویج، كدو، قارچ، پیازچه، فلفل و بروكلی را در آن سرخ كنید. مرغ را هم كه حداقل نیم ساعت قبل در سویا سس خوابانده شده در روغن سرخ كنید. اما سویا سس را دور نریزید. سبزیجات را به تابه برگردانده و آب مرغ را روی آن ریخته و به جوش آورید. سویا سس را اضافه كرده و با شعله كم و در بسته 4 دقیقه مواد را بپزید. نشاسته را در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و به غذا اضافه كنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نودل یا چلو سرو كنید.


نقل از :مجله زندگی ایده آل

کد: 4023 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 20672 ساعت: 9:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
3 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
4 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
9 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
10 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
11 برای پختن مربای خانگی به این ده نکته مهم توجه کنید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
درمان میگرن با غذا میگرنش که عود می‌کند، زندگی‌اش فلج می‌شود و سردرد و حالت تهوع امانش را می‌برد...
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.