دستپخت لیلا حاتمی؛ روش تهیه چو مین


در فیلم «سعادت‌آباد» علاوه بر حضور ستاره‌های بسیاری از سینما و تئاتر ایران، یك سوپراستار چینی هم تا سكانس‌های پایانی در فیلم خودنمایی می‌كرد؛ این ستاره خاموش كسی نبود جز Chow Mein چو ‌مین.

به گزارش لقمه، چو ‌مین یك غذای بسیار معروف چینی‌ است كه در سراسر دنیا شناخته شده و معروف است و در هر كشوری بر اساس آشپزی و فرهنگ آن سرزمین، تغییراتی كرده است. چومین در فیلم سعادت‌آباد، غذایی بود كه یاسی (با بازی لیلا حاتمی) در سكانس‌های بسیاری از فیلم مشغول تهیه آن بود كه همه از آن خوردند و دست به دست شد. البته در این فیلم كشك بادمجان، كباب چنجه و سالاد فصل هم نقش‌های كوتاهی داشتند.




چومین به 2 شكل پخته و سرخ شده وجود دارد و بسته به جایی كه در آن زندگی می‌كنید از انواع سبزیجات و گوشت استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه چومین سعادت‌آباد:

سینه مرغ بی‌استخوان: 2عدد، نگین درشت
فلفل دلمه‌ای رنگی: 2عدد، خلالی
پیازچه: یك دسته،خردشده
قارچ: 150گرم، ورقه‌ورقه
كلم بروكلی متوسط: 200گرم، گل‌گل شده
كدوی متوسط: 3عدد، خلالی
جوانه ماش: 100گرم
هویج متوسط: 2عدد، رنده شده
سیر: 3حبه،رنده شده
زنجبیل تازه: یك قاشق غذاخوری، رنده شده
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق: 6 قاشق غذاخوری
آب مرغ: یك چهارم پیمانه
نشاسته: 2 قاشق مرباخوری




چگونه چومین را درست كنیم؟

روش تهیه این غذا هیچ ویژگی خاصی ندارد، فقط مهم است كه:

1- از ووك (Wok) یا تابه چینی كه خیلی داغ می‌شود، استفاده كنید. اگر ووك ندارید از تابه یا قابلمه روحی استفاده كنید كه خیلی داغ ‌شود.

2- شعله باید زیاد باشد تا مواد در كوتاه‌ترین زمان تفت داده شوند. 3-روغن باید خیلی داغ شود، بنابراین بهتر است از روغن كنجد استفاده كنید.


دستور پخت:

هربار كمی از روغن را داغ كرده و به نوبت زنجبیل، سیر، جوانه ماش، هویج، كدو، قارچ، پیازچه، فلفل و بروكلی را در آن سرخ كنید. مرغ را هم كه حداقل نیم ساعت قبل در سویا سس خوابانده شده در روغن سرخ كنید. اما سویا سس را دور نریزید. سبزیجات را به تابه برگردانده و آب مرغ را روی آن ریخته و به جوش آورید. سویا سس را اضافه كرده و با شعله كم و در بسته 4 دقیقه مواد را بپزید. نشاسته را در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل كرده و به غذا اضافه كنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نودل یا چلو سرو كنید.


نقل از :مجله زندگی ایده آل

کد: 4023 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 20240 ساعت: 9:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
3 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
4 رسالت خبرنگار دیده‌بانی واقعیت‌ها و دستاوردها است ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
9 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
10 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
11 برای پختن مربای خانگی به این ده نکته مهم توجه کنید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
تخم کدو حلوایی و این همه خاصیت تخم کدو حلوایی از تقویت سیستم ایمنی بدن گرفته تا کمک به داشتن خوابی آرام و کافی برای بدن فوائد دارد.