به گزارش لقمه، عناب(Jujube) درختچه ای است متوسط با برگ های کشیده و ریز كه در زمستان برگریز می شود. منشا این گیاه به چین و آسیا بر می گردد، گرچه بعد ها به طور نامعلومی پراكنده شده و امروز در بخش های گسترده ای از نقاط مختلف زمین دیده می شود . ویژگیهای میوه عناب عناب بیش از 2 یا 3 سانتیمتر طول دارد.وقتی میوه عناب نارس است لغزان وسبز است و طعمی شبیه سیب دارد . هسته آن نیز سخت و مخروطی شكل است. هنگامی كه میوه می رسد به رنگ زنگ زدگی یعنی قرمز تیره برمی گردد.و سپس چروكیده می شود. این میوه در ظاهر شبیه به خرماست بنابراین عناب خرمای قرمز نیز نامیده می شود. عناب ( خرمای چینی ) نیز نامیده می شود. خواص دارویی عناب پودر میوه عناب برای آرامش اعصاب و اضطراب به كار برده می شود. میوه عناب خون را تصفیه وسموم را از سیستم بدن دفع می كند. عناب پوست را روشن می كند، مانع مشكلات قلبی می شود و احساس آرامش می دهد. خواص آنتی اكسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان كمك می كند. به یاد داشته باشید که این میوه علاوه بر اینکه خون را تصفیه میکند موجب ازدیاد ویتامین k میشود یعنی خون را سفت میکند و مصرف زیاد آن برای افرادی که دچاز غلظت خون هستند توصیه نمی شود. جوشانده برگ عناب اغلب برای تسكین وعصاره آن برای درمان گلودرد به كار می رود. استفاده از مغز میوه در بریدگی ها و زخمها موجب تسریع در بهبودی آنها می شود. بازگشت به صفحه نخست