ویتامین C از مسمومیت ناشی از سرب جلوگیری می‌کند


تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند.

به گزارش لقمه به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که مصرف مقادیر کافی ویتامین C بدن انسان را از مسمومیت ناشی از ترکیبات سرب محافظت می‌کند و سطح سرب موجود در خون را نیز کاهش می‌دهد.

مجدی بدران عضو جمعیت حساسیت و ایمنی مصر و استاد دانشکده اطفال دانشگاه عین الشمس این کشور گفت: ویتامین C فواید زیادی دارد زیرا یک آنتی اکسیدان است که از ابتلا به سرطان و تاثیرات زیان‌بار اشعه ماوراء بنفش خورشید پیشگیری می‌کند.

وی افزود: این ویتامین همچنین با بالا بردن ایمنی بدن، بیماری را بهبود می‌بخشد.

بدران گفت: ویتامین C همچنین باعث جلوگیری از آثار زیانبار نیکوتین بر نوزاد شده و به بهبود زخم‌ها کمک کرده و ایمنی را افزایش می‌دهد و رگ‌های خونی را باز می‌کند و از بیماری‌های قلبی پیشگیری و از زیبایی چشم محافظت می‌کند.

تحقیقات پزشکی همچنین نشان می‌دهد که ویتامین C می‌تواند احتمال ابتلای مردان به بیماری نقرس را کاهش دهد.

به گفته محققان، ویتامین C همچنین عملکرد ریه کودکان مادران سیگاری را بهبود می‌بخشد.

ویتامین C در گروه ویتامین‌ها قرار دارد و به شکل قرص‌های 100 و 250 میلی ‌گرمی و قرص جوشان 1000 میلی ‌گرمی، پودر 500 میلی‌ گرمی و آمپول 500 میلی ‌گرمی در داروخانه‌ ها موجود است اما قرص جوشان آن به ویژه در فصول سرد سال طرفدار بیشتری پیدا می‌کند.

ویتامین C، ویتامین محلول در آب است که از اجزای ضروری برای ساخت و نگهداری کلاژن و بافت محیطی بین سلولی است.

ویتامین C هم در بافت‌های گیاهی و هم در بعضی محصولات حیوانی موجود است. غنی ترین منابع ویتامین C میوه‌ها و سبزی‌ها هستند، آب مرکبات نیز دارای میزان زیادی ویتامین C است.

مصرف این ویتامین سبب تقویت دستگاه ایمنی و افزایش سرعت بهبود زخم شده و از تشکیل نیتروزآمین‌ها و نیتروز اوره‌های سرطان‌ زا جلوگیری می‌‌کند.


نقل از : فارس

کد: 1747 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 5325 ساعت: 6:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
3 توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
4 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
5 ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
6 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
11 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ز...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت