نوشیدنی تابستانی:خیارسكنجبین با طعم نعناع


اگر در جست‌وجوی یك شربت گوارا، خوش‌عطر و دلپذیر برای عصرهای تابستان هستید پیشنهاد می‌كنیم یك بار شربت خیار سكنجبین را همراه عرقیات گیاهی تجربه كنید. تهیه این شربت كه یكی از معروف‌ترین و پرخاصیت‌ترین نوشیدنی‌ها در طب سنتی ایران است علاوه بر آنكه موجب افزایش نشاط شما می‌شود تاثیرات درمانی و شفابخشی زیادی دارد.

به گزارش لقمه،  اگر تصمیم دارید از شربت سكنجبین و خیار برای یك مهمانی دوستانه در عصر یكی از روزهای گرم تابستان استفاده كنید؛ می‌توانید، عرق نعناع و گلاب نیز به آن اضافه كنید .



با مصرف این نوشیدنی:


روز‌های گرم تابستان را بدون گرمازدگی بگذرانید.



توان و ایمنی بدن را افزایش دهید.



تنش‌ها و استرس‌های روزمره را فراموش كنید.



حرارت معده و دستگاه گوارش را کاهش دهید.



دردهایی مثل :دل‌پیچه، دل درد، نفخ، سكسكه و اسهال را به صورت طبیعی درمان کنید.





دستور تهیه :



مواد لازم برای یك نفر :



خیار............................... 2 عدد


لیموترش.........................یك عدد


سكنجبین یا عسل .........نصف فنجان


عرق‌نعنا یا گلاب ...........نصف فنجان






روش تهیه :

پیش از هرچیز لیمو‌ترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا كرده و همراه عرق نعناع درون پارچ مخلوط‌كن بریزید.



پس از آن خیار را خوب شسته و آن را با پوست داخل پارچ اضافه كرده و آنها را با هم مخلوط كنید. برای مخلوط كردن این مواد تنها كافی است با سرعت بالا به‌مدت یك دقیقه دستگاه را روشن كنید. توجه داشته باشید برای هر لیوان احتیاج به یك خیار متوسط دارید.



بعد از مخلوط شدن این مواد، آنها را درون لیوان بریزید و متناسب با ذائقه خود و مهمان‌تان سكنجبین به لیوان‌ها اضافه كنید. می‌توانید با كم و زیاد كردن میزان سكنجبین یك شربت سكنجبین خیار شیرین یا كم‌شیرین تهیه كنید.



بهترین روش برای تزیین این نوشیدنی خوش‌آب و رنگ آن است كه پس از اضافه كردن چند قطعه یخ به داخل لیوان، 6 تا 7 برش نازك از یك خیار متوسط را درون آن بریزید و با یك برش نازك از لیموترش آن را تزیین كنید.



روش دیگر آن است كه از برگ‌های تازه نعناع برای تزیین استفاده كنید. در این حالت می‌توانید چند برگ از نعنای تازه را ساطوری كرده و آن را به شربت خیار و سكنجبین اضافه كنید و به جای برش لیمو یك برگ نعناع را روی لیوان قرار دهید.



برای تهیه این شربت می‌توانید به جای سكنجبین از عسل نیز برای شیرین كردن طعم آن استفاده كنید.



این نوشیدنی را خنك بنوشید



اضافه كردن سكنجبین به خیارسكنجبین خواص درمانی كم‌نظیری را به نوشیدنی شما می‌دهد، از این رو توصیه ما این است كه برای دریافت بیشتر خواص درمانی و شفابخش آن از سكنجبین‌هایی كه با قند طبیعی تهیه می‌شوند، استفاده كنید و سكنجبین‌هایی را برای تهیه این نوشیدنی انتخاب كنید كه شیرین یا مایل به شیرینی باشند. در این صورت می‌توانید علاوه بر آنكه با این نوشیدنی حرارت معده و دستگاه گوارش را كم كنید، از خواص صفرابر سكنجبین نیز بهره‌مند شوید.



روزهای گرم تابستان با عرق نعناع



افزودن نصف فنجان عرق نعناع به شربت سكنجبین علاوه بر آنكه عطر دلنشین و مطبوعی به شربت می‌بخشد، می‌تواند در تسكین سردردهای ناشی از گرمای هوا كه در ماه‌های گرم سال میان مردم متداول است بسیار موثر باشد. از این رو تركیب آن با سكنجبین می‌تواند بهترین انتخاب برای روزهای گرم تابستان باشد. این عرق گیاهی علاوه بر این می‌تواند به‌عنوان یك داروی طبیعی و گیاهی برای تسكین و درمان دل‌پیچه، دل درد، نفخ، سكسكه و اسهال مورد استفاده قرار گیرد.



نکته : سكنجبین یكی از بهترین موادطبیعی صفرابر است. كبد انسان در طول روز مقدار مشخصی صفرا تولید می‌كند كه این صفرا باید از طریق معده برای هضم بهتر موادغذایی به ویژه غذاهای چرب به روده‌ها هدایت شود. اگر این صفرا از كیسه صفرا به روده‌ها نرود یا به‌طور كلی كبد قادر به تولید آن به میزان كافی نباشد در این صورت اختلال در عملكرد دستگاه گوارش به‌وجود می‌آید. در طب سنتی برای درمان این مسئله نوشیدن سكنجبین با آب را پیشنهاد می‌كنند كه می‌تواند صفرای حبس شده در كبد را به بیرون هدایت كند.



گلاب؛ مفرح و آرام‌بخش



اگر تصمیم دارید از شربت سكنجبین و خیار برای یك مهمانی دوستانه در عصر یكی از روزهای گرم تابستان استفاده كنید، می‌توانید عرق نعناع وگلاب نیز به آن اضافه كنید. گلاب یكی از بهترین گزینه‌ها برای افراد مضطرب است. این عرق گیاهی مانند نعناع خاصیت خنك‌كنندگی دارد و برای تقویت قلب و معده دارویی موثر به‌شمار می‌رود. درمانگران طب سنتی نوشیدن این عرق گیاهی را در زمان ابتلا به سردردهای ناشی از استشمام هوای آلوده و آلودگی صوتی بسیار موثر می‌دانند.



افزایش توان بدن با لیموترش



لیموترش یكی از غنی‌ترین میوه‌های طبیعی برای تامین ویتامین c و پتاسیم بدن است، به همین دلیل است كه لیموترش را یكی از بهترین خوراكی‌ها برای افزایش توان و مقاومت بدن می‌دانند و آن را در گروه میوه‌های ضد‌سرطان می‌شمارند. اضافه كردن فیله لیموترش به شربت سكنجبین و خیار علاوه بر آنكه خاصیت ضد‌اسهال عرق نعناع را افزایش می‌دهد بلكه به تقویت عملكرد كبد و پانكراس نیز كمك می‌كند.


نکته : نوشیدن شربت خیارسكنجبین در روزهای گرم تابستان تاثیر زیادی در كاهش حرارت درونی بدن و افزایش میزان نشاط و شادابی افراد دارد. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :javaneparsi

کد: 4221 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد بازدید: 5353 ساعت: 12:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
3 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
4 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
5 توصیه‌هایی برای رفع تشنگی در ماه رمضان ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
6 تغذیه بهاری در طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
7 غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۵ اسفند
8 در تابستان، شربت خیار بنوشید ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور
9 خواص درمانی کاسنی ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد
10 خواص کاهو و سکنجبین ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۳ فروردين


نظرات


سارا بصیرت

نوشیدنی خیلی خوبیه.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.