صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابههای گازدار از فشار خون بالا میکاهد
خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابههای گازدار از فشار خون بالا میکاهد
نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایهی تودهی بدنی و كاهش آن در صورت افزایش داشتن، رعایت الگوهای تغذیهای سالم و مصرف نانهای سبوس دار، به عنوان اولویتهای پیشگیری اولیه از فشار خون بالا محسوب میشوند.
لقمه:
فشار خون بالا به علت همراهی با بیماریهای ایسكمیك قلبی و نیز همراهی با بیماریهای مغزی عروقی، یك مشكل بهداشتی درمانی در تمام جوامع است.
فریبا فتاحی از گروه پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران مطالعهای را با هدف بررسی رابطهی بین فشار خون بالا با نمایهی تودهی بدنی افزایش یافته، چاقی شكمی و برخی الگوهای تغذیهای در افراد 25 تا 65 سال در تهران انجام داده است.
این مطالعه یك مطالعه مورد- شاهدی است كه بر روی 270 نفر از اولیاء دانشآموزان چند مدرسه تهران انجام شد. افراد نمونه، طی معاینه و مصاحبه بر اساس میزان فشار خون به دو گروه شاهد و مورد تقسیم شدند. در هر دو گروه، اندازههای آنتروپومتریك اندازه گیری و طی مصاحبه، پرسشنامهای در ارتباط با برخی الگوهای تغذیهای ثبت شد.
یافتهها در این مطالعه بیانگر این مطلب است که فشار خون بالا با فاكتورهایی چون مصرف نوشابههای گازدار، چاقی شكمی، نمایهی توده بدنی، افزایش یافته و همبستگی معنی داری بین آنها وجود دارد. در ارتباط با مصرف نانهای سبوس دار و مصرف صبحانه با فشارخون بالا، ارتباط منفی وجود داشت.
نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد كه حفظ نمایهی تودهی بدنی و كاهش آن در صورت افزایش داشتن، رعایت الگوهای تغذیهای سالم از جمله مصرف صبحانه، عدم مصرف نوشیدنیهای گازدار و كافئینه و مصرف نانهای سبوس دار، به عنوان اولویتهای پیشگیری اولیه از فشار خون بالا است.
نقل از :ایسنا
کد:
429
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ يکشنبه ۱۷ مهر
بازدید:
8986
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3
تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4
رعایت نکات تغذیهای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی
۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5
رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6
آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7
توصیههای غذایی در مسافرت
۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
8
چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
9
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
10
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟
پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...
تقلبات رایج در تولید آب لیمو
آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...
بهترین زمان برای تعویض مسواک
آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اضافه وزن بارداری همیشه نگرانکننده نیست
مسلما یکی از دغدغههای ذهنی مادر باردار میزان وزن گیری او در دوران حاملگی است.
حقایقی درباره غذاهای رستورانها و سرآشپزها
خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقهتان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
در یخچال تان را به روی کپک ببندید
میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است