صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
رشته خشکار، یکی از شیرینیهای سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است که همواره مورد پسند مردم به ویژه مسافران تابستانی قرار میگیرد.
عکس: حمیدرضا علیپور
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :شبستان
کد:
4651
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
بازدید:
5128
ساعت:
3:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی
۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
2
محبوبترین غذاهای ایرانی از دید گردشگران خارجی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3
ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
4
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر»
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
7
جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
8
با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
9
پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک»
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10
سفره های رنگین گیلان در ماه رمضان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
11
از مکانهای بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید
برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابههای گازدار و...
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟
بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...
مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟
آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بهترین جایگزینهای گوشت قرمز و مرغ
پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلیها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها میکنند و گیاهخوار میشوند. اما سوالی که مطرح میشود این است؛ آیا جانشین های گیاهی میتوانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند
پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟
بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم
هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است