صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
رشته خشکار، یکی از شیرینیهای سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است که همواره مورد پسند مردم به ویژه مسافران تابستانی قرار میگیرد.
عکس: حمیدرضا علیپور
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :شبستان
کد:
4651
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
بازدید:
5229
ساعت:
3:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی
۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
2
محبوبترین غذاهای ایرانی از دید گردشگران خارجی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3
ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
4
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر»
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
7
جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
8
با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
9
پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک»
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10
سفره های رنگین گیلان در ماه رمضان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
11
از مکانهای بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سرکه سیب و تسکین سرفههای خشک
نتایج برخی از پژوهشها نشان داده است سرکه سیب برای...
با این غذاها بهتر بیندیشید
مغز برای تمركز و احساس قدرت و توان نیاز به غذا دار...
کاهش وزن با مصرف فیبر
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف فیبر با کمک به کنترل اشته...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس
پایگاه خبری لقمه: لکه چسب یکی از سخت ترین لکه ها است که بسته به نوع چسب می تواند پاک کردن آن سخت باشد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف میکنیم
پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت
شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی میباشد که از دانههای درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز میگردد.
شهیدزاده: شرکتهای دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند
مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است