صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
رشته خشکار، یکی از شیرینیهای سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است که همواره مورد پسند مردم به ویژه مسافران تابستانی قرار میگیرد.
عکس: حمیدرضا علیپور
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :شبستان
کد:
4651
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
بازدید:
5214
ساعت:
3:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی
۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
2
محبوبترین غذاهای ایرانی از دید گردشگران خارجی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3
ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
4
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر»
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
7
جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
8
با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
9
پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک»
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10
سفره های رنگین گیلان در ماه رمضان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
11
از مکانهای بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
عوارض نمک دریا جبرانناپذیر است
وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب...
چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس
پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...
آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن
پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامهها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانستههایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماریهای قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی
انگشتهایی كه قبلا با آبگوشتهای چرب و پردنبه خورده میشد و دلهایی كه قبلا برای قورمهسبزیهای جا افتاده و خوشعطر غنج میرفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده میشود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال میرود.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد
پایگاه خبری لقمه: اگر میخواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغلها درآمدتان را افزایش میدهد.
خواص انار
این میوه كه از آن به عنوان میوهای بهشتی یاد میشود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بیشماری برشمردهاند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است