صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
گزارش تصویری: تهیه رشته خشکار در گیلان
رشته خشکار، یکی از شیرینیهای سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است که همواره مورد پسند مردم به ویژه مسافران تابستانی قرار میگیرد.
عکس: حمیدرضا علیپور
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :شبستان
کد:
4651
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد
بازدید:
5097
ساعت:
3:49 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی
۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
2
محبوبترین غذاهای ایرانی از دید گردشگران خارجی
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3
ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد
۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
4
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5
سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچهها آشپزی یاد بگیرند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6
آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر»
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
7
جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک
۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
8
با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
9
پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک»
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10
سفره های رنگین گیلان در ماه رمضان
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
11
از مکانهای بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی
آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...
خوراکیهایی که مانع ابتلا به سرطان میشوند
یک متخصص تغذیه در امور سرطان با اشاره به انواع آنت...
7 توصیهی غذایی برای گیاهخواران
گیاهخواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاهخو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه
لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید
چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانهها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
احتیاجات کالری زنان و مردان بر حسب وزن و میزان فعالیت
بعضی از سازمانهای علمی نیاز به انرژی غذایی را در افرادی که وزن و قد متوسطی دارند و فعالیت بدنی آنها شدید نمیباشد برای زنان 2300 کالری و برای مردان 3200 کالری تعیین کردهاند.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده
پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است