روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی


سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.

به گزارش لقمه، این دسر بافت موس یخزده را دارد، زیرا از ترکیب بستنی و خامه بدست می آید.


مواد لازم:

• 2 فنجان (500 میلی لیتر) خامه غلیظ
• 4 عدد تخم مرغ
• 1 فنجان (215 گرم) شکر شیرینی پزی
• 300 گرم تمشک یخزده
• 250 گرم بادام، خرد شده
• تمشک و توت فرنگی، برای تزئین



دستور تهیه:

1. ته و کناره های یک قالب فلزی کوچک شیرینی پزی به گنجایش (160 میلی لیتر) را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و کناره های کیسه را آویزان بگذارید.

2. از میکسر برقی برای هم زدن خامه در کاسه ای متوسط استفاده کنید تا خامه قوام بیاید. از میسکر دیگری برای زدن تخم مرغ ها و شکر در کاسه ای بزرگ استفاده کنید و 4 دقیقه بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود. خامه را به آن اضافه کنید و از قاشق فلزی بزرگی برای مخلوط کردن آن استفاده کنید.

3. تمشک ها را در کاسه ای بگذارید و با چنگال آنها را له کنید. حالا آنها را با بادام به مخلوط خامه اضافه کنید و ترکیب کنید. سپس با قاشق از این مخلوط در قالب ها بریزید. قالب ها را روزی سینی بگذارید و روی آنها را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 6 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. سپس از قالب ها درآورده و با تمشک و توت فرنگی تازه سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5282 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 5368 ساعت: 11:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
9 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
11 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.
راست گویی به هضم غذا کمک می کند راست گویی برای کمک به هضم غذا مفید است. محققان معتقدند دروغ مانند یک لقمه بزرگ و چرب در معده باقی می ماند و عملکرد دستگاه گوارش را دچار اختلال می کند.