روش تهیه یک دسر خوشمزه ایتالیایی


سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.

به گزارش لقمه، این دسر بافت موس یخزده را دارد، زیرا از ترکیب بستنی و خامه بدست می آید.


مواد لازم:

• 2 فنجان (500 میلی لیتر) خامه غلیظ
• 4 عدد تخم مرغ
• 1 فنجان (215 گرم) شکر شیرینی پزی
• 300 گرم تمشک یخزده
• 250 گرم بادام، خرد شده
• تمشک و توت فرنگی، برای تزئین



دستور تهیه:

1. ته و کناره های یک قالب فلزی کوچک شیرینی پزی به گنجایش (160 میلی لیتر) را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و کناره های کیسه را آویزان بگذارید.

2. از میکسر برقی برای هم زدن خامه در کاسه ای متوسط استفاده کنید تا خامه قوام بیاید. از میسکر دیگری برای زدن تخم مرغ ها و شکر در کاسه ای بزرگ استفاده کنید و 4 دقیقه بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود. خامه را به آن اضافه کنید و از قاشق فلزی بزرگی برای مخلوط کردن آن استفاده کنید.

3. تمشک ها را در کاسه ای بگذارید و با چنگال آنها را له کنید. حالا آنها را با بادام به مخلوط خامه اضافه کنید و ترکیب کنید. سپس با قاشق از این مخلوط در قالب ها بریزید. قالب ها را روزی سینی بگذارید و روی آنها را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 6 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. سپس از قالب ها درآورده و با تمشک و توت فرنگی تازه سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5282 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 5318 ساعت: 11:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
7 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
9 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
10 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
11 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
میوه و سبزیجات:5 واحد اما چگونه؟ «برای سالم بودن هر روز 5 واحد میوه و سبزیجات میل کنید». این توصیه ای است که همیشه و همه جا می‌شنویم. اما تا چه اندازه به این توصیه عمل می‌کنیم؟
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.