دستگیری عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور


رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دستگیری عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور، در یکی از استانهای کشور خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر عباس زارع نژاد اظهارداشت: یکی از عوامل ارسال پیامک کذب داروی مرگ آور مشابه استامینوفن، در یکی از استانهای کشور دستگیر شده است که جزئیات این شناسایی و دستگیری، بزودی توسط مراجع ذی ربط اطلاع رسانی خواهد شد.

این در حالی است که از روز گذشته پیامکهای مشکوکی برای هموطنان ارسال می شد مبنی بر اینکه دارویی مشابه استامینوفن وجود دارد که مرگ آور است.

در همین حال وزارت بهداشت اعلام کرد که هیچ دارویی مشابه استامینوفن كه مصرف آن خطرناك باشد در كشور وجود ندارد و شایعاتی كه اخیراً با ارسال گسترده پیامك‌هایی به هم‌وطنان مبنی بر به كما رفتن و مرگ‌آور بودن این دارو متشر شده است از اساس تكذیب می‌شود.

در ادامه این اطلاعیه از هموطنان خواسته شده است هرگونه اطلاع‌یابی در زمینه محصولات دارویی و غذایی را از طریق رسانه‌های جمعی و یا ارگان‌های ذیصلاح استعلام نمایند و به شایعات این چنینی توجه نكنند.

دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در این پیامکها نامهای مختلفی به عنوان داروهای مشابه استامینوفن همچون "دگلوفین" عنوان شده است که اصلا چنین دارویی در کشور وجود ندارد.

وی با تاکید بر دروغ بودن چنین اخباری، تصریح کرد: داروی استامینوفن با نامهای تجاری مختلفی در داروخانه های کشور وجود دارد، که هیچ کدام از آنها مشکلی ندارند و همگی مورد تایید وزارت بهداشت هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 5300 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2899 ساعت: 8:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قبل از حمام کردن این قرص ها را نخورید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
2 5 مواد غذایی را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن
3 داروهای ایرانی امسال گران نمی‌شوند/استامینوفن پر مصرف‌ترین دارو در ایران/آنتی‌بیوتیک بی اثر می‌شود ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
4 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
5 قرص‌های جوشان مفیدند یا مضر؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي
6 خطر قرص‌های جوشان برای قلب و عروق ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ آذر
7 داروی مسکنی که از سرطان تخمدان پیشگیری می کند ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
8 با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
9 مُسکن هایی که بلای جان می شوند! ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت
10 هشدار محققان درباره مصرف زیاد استامینوفن ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم ضدکلسترول؛ از این 5 ماده‌ غذایی بپرهیزید بر خلاف باورهای رایجی که وجود دارد بدن ما برای این...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.