دستگیری عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور


رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دستگیری عامل ارسال پیامک استامینوفن مرگ آور، در یکی از استانهای کشور خبر داد.

به گزارش لقمه، دکتر عباس زارع نژاد اظهارداشت: یکی از عوامل ارسال پیامک کذب داروی مرگ آور مشابه استامینوفن، در یکی از استانهای کشور دستگیر شده است که جزئیات این شناسایی و دستگیری، بزودی توسط مراجع ذی ربط اطلاع رسانی خواهد شد.

این در حالی است که از روز گذشته پیامکهای مشکوکی برای هموطنان ارسال می شد مبنی بر اینکه دارویی مشابه استامینوفن وجود دارد که مرگ آور است.

در همین حال وزارت بهداشت اعلام کرد که هیچ دارویی مشابه استامینوفن كه مصرف آن خطرناك باشد در كشور وجود ندارد و شایعاتی كه اخیراً با ارسال گسترده پیامك‌هایی به هم‌وطنان مبنی بر به كما رفتن و مرگ‌آور بودن این دارو متشر شده است از اساس تكذیب می‌شود.

در ادامه این اطلاعیه از هموطنان خواسته شده است هرگونه اطلاع‌یابی در زمینه محصولات دارویی و غذایی را از طریق رسانه‌های جمعی و یا ارگان‌های ذیصلاح استعلام نمایند و به شایعات این چنینی توجه نكنند.

دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در این پیامکها نامهای مختلفی به عنوان داروهای مشابه استامینوفن همچون "دگلوفین" عنوان شده است که اصلا چنین دارویی در کشور وجود ندارد.

وی با تاکید بر دروغ بودن چنین اخباری، تصریح کرد: داروی استامینوفن با نامهای تجاری مختلفی در داروخانه های کشور وجود دارد، که هیچ کدام از آنها مشکلی ندارند و همگی مورد تایید وزارت بهداشت هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 5300 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۰ مهر بازدید: 2840 ساعت: 8:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قبل از حمام کردن این قرص ها را نخورید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
2 5 مواد غذایی را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۹ بهمن
3 داروهای ایرانی امسال گران نمی‌شوند/استامینوفن پر مصرف‌ترین دارو در ایران/آنتی‌بیوتیک بی اثر می‌شود ۱۳۹۴ دوشنبه ۳۱ فروردين
4 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
5 قرص‌های جوشان مفیدند یا مضر؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي
6 خطر قرص‌های جوشان برای قلب و عروق ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ آذر
7 داروی مسکنی که از سرطان تخمدان پیشگیری می کند ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ مرداد
8 با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ خرداد
9 مُسکن هایی که بلای جان می شوند! ۱۳۹۲ جمعه ۲۰ ارديبهشت
10 هشدار محققان درباره مصرف زیاد استامینوفن ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

  وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.