روش تهیه سیب پخته پائیزی


سیب میوه مفیدی است که خام و پخته آن مصارف زیادی دارد. اگر در یخچال سیب زیادی دارید می توانید چند عدد از آنها را بپزید...

به گزارش لقمه، سیب میوه مفیدی است که خام و پخته آن مصارف زیادی دارد. اگر در یخچال سیب زیادی دارید می توانید چند عدد از آنها را بپزید و با گردو و کشمش برای فرزندانتان آماده کنید. حتی در کنار بستنی و به عنوان دسر نیز می توانید آنها را سرو کنید.

مواد لازم:

• 4 عدد سیب
• یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
• 1 قاشق چایخوری دارچین
• یک چهارم فنجان گردوی خرد شده
• یک چهارم فنجان کشمش یا مویز
• 1 قاشق غذاخوری کره
• سه چهارم فنجان آب جوش




روش تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت گرم شود. سیب ها را بشویید. هسته آنها را تا یک سانت مانده به ته سیب دربیاورید. با قاشق دانه های آنها را خالی کنید و کمی حفره داخل آنها را بازتر کنید.

2. در کاسه کوچکی، شکر، دارچین، کشمش/مویز و گردوها را مخلوط کنید. سیب ها را داخل ظرف فر بچینید و آنها را از این مواد پر کنید. روی هر کدام از سیب ها یک چهارم قاشق غذاخوری کره بگذارید.

3. آب جوش به ظرف فر اضافه کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا سیب ها نرم شوند. حواستان باشد که له نشوند. سپس از فر درآورده و با آب داخل ظرف آنها را چندبار خیس کنید.

این سیب ها را با بستنی وانیلی سرو کنید.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5629 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ آبان بازدید: 8299 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید پایگاه خبری لقمه: روزه، عبادتی است که فواید روحی و...

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
غفلت دستگاه‌های متولی در راه‌اندازی داروخانه‌های گیاهی پایگاه خبری لقمه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم ساماندهی داروهای گیاهی، گفت: شرح وظایف داروخانه های گیاهی و داروخانه های عمومی باید از هم تفکیک شوند تا هر کدام به وظیفه خود عمل کنند.
چگونه کودکان را به خوردن صبحانه ترغیب کنیم؟ تحقیقات نشان داده است که اگر موادغذایی لازم برای آماده کردن صبحانه در اختیار باشد، بچه های مدرسه ای تمایل بیشتری به خوردن صبحانه دارند.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»