لقمه: بیسکویت ها را معمولا به عنوان میان وعده مصرف می کنند و اگر این بیسکویت ها در خانه و به صورت سالم تهیه شده باشند، برای سلامتی بهتر است.مواد لازم:كره 60 گرمعسل یك چهارم پیمانه یا 85 گرمشكر قهوه ای 30 گرمتخم مرغ یك عددآرد یك و یك چهارم پیمانهبیكینگ پودر یك قاشق مرباخوریپودر دارچین 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه:ابتدا كره، عسل، شكر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا یكدست شود. درا ین زمان مواد خشك را بعد از 2 بار الك كردن به آرامی به مواد اضافه كنید. حالا خمیر را بین دو كیسه فریز رب از كرده سپس با هر نوع قالب كه دوست دارید قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.حال بیسكویت را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 20 دقیقه در طبقه وسط پخت نمائید. بعد از خنك شدن با شكلات سفید تزئین كنید.
نکته:بهتر است فر را 15 دقیقه قبل روشن نمائید تابه دمای مطلوب برسد.در صورتی كه خمیر كمی چسبنده بود تا حدود 50 گرم آرد می توانید استفاده كنید. خمیر این بیسكویت بسیار لطیف است.