بیسكویت عسل و دارچین


بیسکویت میان وعده ای است که در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.

لقمه: بیسکویت ها را معمولا به عنوان میان وعده مصرف می کنند و اگر این بیسکویت ها در خانه و به صورت سالم تهیه شده باشند، برای سلامتی بهتر است.


مواد لازم:
كره                     60 گرم
عسل                    یك چهارم پیمانه یا 85 گرم
شكر قهوه ای          30 گرم
تخم مرغ               یك عدد
آرد                     یك و یك چهارم پیمانه
بیكینگ پودر         یك قاشق مرباخوری
پودر دارچین         3 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا كره، عسل، شكر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا یكدست شود. درا ین زمان مواد خشك را بعد از 2 بار الك كردن به آرامی به مواد اضافه كنید. حالا خمیر را بین دو كیسه فریز رب از كرده سپس با هر نوع قالب كه دوست دارید قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
حال بیسكویت را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 20 دقیقه در طبقه وسط پخت نمائید. بعد از خنك شدن با شكلات سفید تزئین كنید.

نکته:
بهتر است فر را 15 دقیقه قبل روشن نمائید تابه دمای مطلوب برسد.
در صورتی كه خمیر كمی چسبنده بود تا حدود 50 گرم آرد می توانید استفاده كنید. خمیر این بیسكویت بسیار لطیف است.

 


نقل از :قناد باشی

کد: 586 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 7044 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
5 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
7 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
10 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آموزش تصویری تزیین قهوه برای خیلی از افراد ظاهر مواد غذایی از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین موارد انتخاب خوراک، به آن توجه می کنند.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.