بیسكویت عسل و دارچین


بیسکویت میان وعده ای است که در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.

لقمه: بیسکویت ها را معمولا به عنوان میان وعده مصرف می کنند و اگر این بیسکویت ها در خانه و به صورت سالم تهیه شده باشند، برای سلامتی بهتر است.


مواد لازم:
كره                     60 گرم
عسل                    یك چهارم پیمانه یا 85 گرم
شكر قهوه ای          30 گرم
تخم مرغ               یك عدد
آرد                     یك و یك چهارم پیمانه
بیكینگ پودر         یك قاشق مرباخوری
پودر دارچین         3 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا كره، عسل، شكر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا یكدست شود. درا ین زمان مواد خشك را بعد از 2 بار الك كردن به آرامی به مواد اضافه كنید. حالا خمیر را بین دو كیسه فریز رب از كرده سپس با هر نوع قالب كه دوست دارید قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
حال بیسكویت را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 20 دقیقه در طبقه وسط پخت نمائید. بعد از خنك شدن با شكلات سفید تزئین كنید.

نکته:
بهتر است فر را 15 دقیقه قبل روشن نمائید تابه دمای مطلوب برسد.
در صورتی كه خمیر كمی چسبنده بود تا حدود 50 گرم آرد می توانید استفاده كنید. خمیر این بیسكویت بسیار لطیف است.

 


نقل از :قناد باشی

کد: 586 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي بازدید: 6711 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
5 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 بدنتان را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.
نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.
حالا، اگر جرأت دارید پفک بخورید! پفک با کمی ماست موسیر، عصرانه خوشمزه‌ای برای یک عصر خواب‌آلود پاییزی، درست قبل از شروع نوشتن مشق‌های تمام نشدنی است، اما مصرف این خوراکی خوشمزه را باید محدود کرد، می‌دانید چرا؟ ادامه‌ی مطلب را بخوانید.