طرز تهیه لازانیای بادنجان


بادنجان یکی از سبزیجات پر استفاده در آشپزی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. لازانیای بادنجان هم برای آنهایی که بادنجان دوست دارند، مناسب است.

مواد اولیه :

بادنجان                                                                        یك كیلوگرم

سینه‌ مرغ                                                                350 گرم

قارچ                                                                            200 گرم

پیاز                                                                             دو عدد

تخم‌مرغ                                                                       سه الی چهار عدد

پنیر پارمزان                                                                     100 گرم

آب گوجه‌فرنگی                                                                 دو پیمانه

روغن مایع و آرد سفید                                                      به میزان لازم

 پنیر پیتزا                                                                                   به میزان لازم

نمك و فلفل سیاه                                                               به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را با پوست از طول به صورت ورقه‌ای برش می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ای شكسته، پنیر پارمزان، نمك و فلفل را با هم مخلوط می‌كنیم. ورقه‌های بادنجان را در این مخلوط زده بعد در آرد سفید غلتانده و در روغن داغ سرخ می‌كنیم. پیازها را خرد كرده و سرخ می‌كنیم. قارچ‌های اسلایس شده را با پیاز تفت می‌دهیم، سینه مرغ خرد شده را هم اضافه می‌كنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. آب گوجه‌فرنگی را هم اضافه كرده، نمك و فلفل زده و در آن را می‌بندیم تا‌ آب آن كشیده شود.

یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب می‌كنیم و كمی از آب سس را در كف آن می‌ریزیم. بادنجان‌ها را در كف ظرف یك لایه می‌چینیم، از مواد روی آن می‌ریزیم و پخش می‌كنیم. مقداری پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و در ردیف دوم بادنجان‌ها را در جهت دیگر می‌چینیم و از مواد سس روی آن ریخته و پنیر پیتزا را اضافه می‌كنیم. سپس در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20-15 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی لازانیا طلایی شود.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 6094 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن بازدید: 3643 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
کم‌خواب‌ها چاق می‌شوند بی‌خوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان می‌دهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش می‌دهد.
آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! پایگاه خبری لقمه: این روزها صیادان فعال در عرصه صید و صیادی در هرمزگان در نگرانی بازگشت کابوس صید ترال به‌سر می‌برند؛ زیرا که شنیده‌ها حاکی از تلاش‌های سازمان شیلات برای بازگشت این صید آبزیان‌سوز به دریاست.