طرز تهیه لازانیای بادنجان


بادنجان یکی از سبزیجات پر استفاده در آشپزی ایرانی است که طرفداران بسیاری هم دارد. لازانیای بادنجان هم برای آنهایی که بادنجان دوست دارند، مناسب است.

مواد اولیه :

بادنجان                                                                        یك كیلوگرم

سینه‌ مرغ                                                                350 گرم

قارچ                                                                            200 گرم

پیاز                                                                             دو عدد

تخم‌مرغ                                                                       سه الی چهار عدد

پنیر پارمزان                                                                     100 گرم

آب گوجه‌فرنگی                                                                 دو پیمانه

روغن مایع و آرد سفید                                                      به میزان لازم

 پنیر پیتزا                                                                                   به میزان لازم

نمك و فلفل سیاه                                                               به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را با پوست از طول به صورت ورقه‌ای برش می‌دهیم. تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ای شكسته، پنیر پارمزان، نمك و فلفل را با هم مخلوط می‌كنیم. ورقه‌های بادنجان را در این مخلوط زده بعد در آرد سفید غلتانده و در روغن داغ سرخ می‌كنیم. پیازها را خرد كرده و سرخ می‌كنیم. قارچ‌های اسلایس شده را با پیاز تفت می‌دهیم، سینه مرغ خرد شده را هم اضافه می‌كنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. آب گوجه‌فرنگی را هم اضافه كرده، نمك و فلفل زده و در آن را می‌بندیم تا‌ آب آن كشیده شود.

یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب می‌كنیم و كمی از آب سس را در كف آن می‌ریزیم. بادنجان‌ها را در كف ظرف یك لایه می‌چینیم، از مواد روی آن می‌ریزیم و پخش می‌كنیم. مقداری پنیر پیتزا رنده شده می‌ریزیم و در ردیف دوم بادنجان‌ها را در جهت دیگر می‌چینیم و از مواد سس روی آن ریخته و پنیر پیتزا را اضافه می‌كنیم. سپس در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20-15 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی لازانیا طلایی شود.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 6094 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن بازدید: 3449 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
2 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
3 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 لازانیا با نان پیتا، برای مهمانیِ عصر مناسبه! ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۰ دي
5 دستور تصویری لازانیای سبزیجات ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
6 روش تهیه تصویری کیک لازانیا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
7 چندین روش برای پخت لازانیا ۱۳۹۴ جمعه ۱۹ تير
8 غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
9 دستور پخت لازانیای مکزیکی ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
10 روش تهیه لازانیای اسفناج ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
11 دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.