مواد اولیه :
بادنجان یك كیلوگرم
سینه مرغ 350 گرم
قارچ 200 گرم
پیاز دو عدد
تخممرغ سه الی چهار عدد
پنیر پارمزان 100 گرم
آب گوجهفرنگی دو پیمانه
روغن مایع و آرد سفید به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجانها را با پوست از طول به صورت ورقهای برش میدهیم. تخممرغها را در كاسهای شكسته، پنیر پارمزان، نمك و فلفل را با هم مخلوط میكنیم. ورقههای بادنجان را در این مخلوط زده بعد در آرد سفید غلتانده و در روغن داغ سرخ میكنیم. پیازها را خرد كرده و سرخ میكنیم. قارچهای اسلایس شده را با پیاز تفت میدهیم، سینه مرغ خرد شده را هم اضافه میكنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم. آب گوجهفرنگی را هم اضافه كرده، نمك و فلفل زده و در آن را میبندیم تا آب آن كشیده شود.
یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب میكنیم و كمی از آب سس را در كف آن میریزیم. بادنجانها را در كف ظرف یك لایه میچینیم، از مواد روی آن میریزیم و پخش میكنیم. مقداری پنیر پیتزا رنده شده میریزیم و در ردیف دوم بادنجانها را در جهت دیگر میچینیم و از مواد سس روی آن ریخته و پنیر پیتزا را اضافه میكنیم. سپس در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه قرار میدهیم تا روی لازانیا طلایی شود.
بازگشت به صفحه نخست