برفک دهان را جدی بگیرید


یک دندانپزشک به افراد توصیه کرد: ضایعات سفید رنگ داخل دهان که برفک نامیده می‌شود را جدی بگیرید چرا که این ضایعات می‌توانند پیش سرطان باشند.

به گزارش لقمه، دکتر فریدون نعمتی گفت: برفک دهان به صورت مختلف در دهان بروز می‌کند. هر نوع ضایعه سفید رنگی که در سطح داخلی دهان دیده شود برفک دهان نامیده می‌شود و نیازمند بررسی است.

به گفته این دندانپزشک، هر نوع ضایعه سفید رنگ در داخل دهان باید مورد معاینه قرار گیرد چرا که تشخیص درست و به موقع بیماری‌های دهان از اهمیت زیادی برخوردار است.

نعمتی افزود: البته وجود برفک دهان می تواند دلایل ساده‌تری هم داشته باشد. به عنوان مثال سفیدی روی سطح زبان ممکن است به علت رشد زائده‌های چشایی روی سطح زبان باشد که معمولا به علت کم خونی بروز می‌کند.

وی در ادامه گفت: تشخیص زودهنگام بیماری‌های داخل دهان بخصوص برفک دهان جهت تشخیص بیماری‌های احتمالی از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که این گونه ضایعات می‌تواند نشان دهنده پیش سرطان باشد که در این صورت تشخیص زودهنگام آنها از اهیمت بالایی برخوردار است.

نعمتی در ادامه بهداشت مناسب را در پیشگیری از بروز بیماری‌های دهان و دندان مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: تغذیه خوب و به دور از مصرف مواد شیمیایی می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت دهان و دندان داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6182 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 3138 ساعت: 1:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
2 ۶۰ هزار رأس دام سنگین زیر پوشش واکسیناسیون قرار می گیرند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
3 کمبود اعتبار داریم، واکسیناسیون تب برفکی را محدود کردیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
4 شناسایی ۲۷۰ کانون بیماری تب برفکی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
5 تولید ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
6 مشاهده بیماری تب برفکی و طاعون PPR در بین دامهای همدان ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ شهريور
7 سود تولید گوشت به جیب دلالان می‌رود/ شیوع تب‌برفکی در سمنان و بی‌توجهی مسئولان ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير
8 یخچالی خوشبو، تمیز و بدون برفک داشته باشیم ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
9 گزارش جدید دامپزشکی از تب‌برفکی و آنفلوآنزای طیور ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ اسفند
10 درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
بخورنخورهای عفونت‌های زنانه رژیم غذایی نامناسب، استرس و بی‌خوابی ابتلا به عفونت‌های قارچی را در زنان افزایش می‌دهد.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
گیاه بامبو پادزهر سرطان در دنیای طبیعت، سبزیجات و گیاهان متفاوتی وجود دارد که کافی است آن ها شناسایی شوند و مورد استفاده افراد قرار گیرند.