تولید ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری


پایگاه خبری لقمه:رئیس بخش تولید واکسن تب برفکی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از تولید ۲۶ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن ایزدی با اشاره به تعهد تولید ۱۳ میلیون دز واکسن تب برفکی در سال جاری در این موسسه اظهار داشت: پارسال ۱۶ میلیون دز واکسن تب برفکی بر اساس تعهد به سازمان دامپزشکی کشور تولید شده بود که هم اکنون نیز در صورت لزوم ظرفیت افزایش تولید این واکسن در موسسه رازی وجود دارد.

 

وی افزود: همچنین  یک شرکت دارویی که با انتقال تکنولوژی موسسه رازی و با همکاری این موسسه فعالیت می‌کند، در سال گذشته متعهد به تولید ۱۳ میلیون دز واکسن تب برفکی شد که این میزان در سال گذشته ۱۰ میلیون دز بود.

 

رئیس بخش تولید واکسن تب برفکی موسسه رازی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی این بخش که در سال جاری در حال انجام است، گفت: ارزیابی پاسخ ایمنی واکسن تب برفکی در گاو و گوسفند که چندین پروژه را شامل می‌شود، مطلوب سازی شرایط کشت سلول BHK و نیز استفاده از نانو ادجوانت‌های لیپوزومی برای طراحی ادجوانت جدید در جهت تولید واکسن تب برفکی از جمله طرح‌های این بخش در سال ۹۶ است.

 

وی خاطرنشان کرد: طرح بررسی تغییرات ژنتیکی و آنتی ژنیکی ویروس تب برفکی، ژنومیکس ویروس تب برفکی و طراحی کیت الایزای تب برفکی از دیگر طرح‌های تحقیقاتی است که در سال جاری در بخش تب برفکی موسسه رازی انجام می‌گیرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :صدا و سیما

کد: 10656 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت بازدید: 2127 ساعت: 2:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
5 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
8 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
11 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.