اعتراض ناظران گندم به عدم اجرای قانون استخدام مهندسان ناظر


حدود 600 نفر از ناظران گندم با تجمع در جلوی دفتر معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور به عدم اجرای قانون استخدام ناظران گندم اعتراض کردند.

به گزارش لقمه، زینب رستمی نماینده تجمع‌کنندگان گفت: از ساعت 8:30 امروز حدود 600 نفر از ناظران گندم جلوی دفتر معاونت راهبردی ریاست جمهور در اعتراض به عدم اجرای قانون استخدام ناظران گندم جمع شده‌اند.

وی که خود را نماینده ناظران گندم معرفی کرد،گفت: دژ پسند، معاون آقای نوبخت به جمع معترضان آمده و مشکلات عدم استخدام را به دولت گذشته ربط داده و قول داده است، تا دو ماه دیگر موضوع بررسی شود.

رستمی گفت: همچنین معاون بودجه معاون برنامه‌ریزی رئیس جمهور اعلام کرده 10 نفر از معترضان به عنوان نماینده و برای بیان مشکلات به دفترکار ایشان برود و بقیه تجمع را پایان دهند که ناظران گندم قبول نکرده‌اند.

بر اساس قانون، 10 هزار ناظر گندم باید تا سال 93استخدام شوند، این قانون در 10 اسفند 89 به تصویب رسید و در 12 بهمن سال 90، با اصلاحیه‌ای مهلت این استخدام تا پایان سال 93 شد.

به گفته رستمی تا پایان سال 92 باید 65 بیش از 6500 نفر از این ناظران استخدام می‌شدند.

وی گفت: ردیف اعتباری استخدام در سال 93 هم برای ناظران گندم وجود ندارد بنابراین امیدواری برای استخدام تا پایان 94 هم وجود ندارد.

به گفته این مهندس کشاورزی، ناظران گندم در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند سالانه یک میلیون تومان حقوق می‌گیرند که بخش زیادی از آن صرف ایاب وذهاب می‌شود، بسیاری از آنها موی خود را طی سالها به امید ا ستخدام سفید کرده‌اند و هنوز دولت به قانون هم عمل نمی‌کند.

به گفته و گفت: ده نفر از مهندسان به عنوان نماینده به دفتر ایشان برود تا مشکلات را بازگو کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6296 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند بازدید: 2451 ساعت: 12:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
2 درخواست کشاورزان و باغداران لومان دماوند از دادگستری تهران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
3 اعتراض بخش خصوصی به وضعیت واردات برنج ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ ارديبهشت
4 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
5 پشت‌پرده فروش فاضلاب که به کشاورزان فروخته می شود ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي
6 کمپین تحریم لبنیات/ اعتراضات تلگرامی به گرانی لبنیات ۱۳۹۴ جمعه ۳۰ مرداد
7 ماجرای کپی کردن مسابقات عکاسی سفره‌های افطاری از زبان صاحب امتیاز آن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۴ تير
8 واردات خاموش شکر و اعتراض وزارت کشاورزی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ بهمن
9 اکران سریال تکراری اختلاف دامدارن و صنایع لبنی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۸ مهر
10 از سر عشق و تفنن آشپزی می‌کنم/ دمپختک و ماپاچی می‌پزم ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  غذاهای پرنمك بر سیستم تعادل فرد تاثیر منفی می‌گذارد لقمه: یك متخصص شنوایی شناسی گفت: غذاهای پرنمك باعث...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران 70 درصد افراد بالای 20 سال در شهرهای بزرگ دچار اضافه وزن هستند و نزدیک به 50 درصد افراد دچار چاقی هستند و به طور کلی این چاقی در زنان شایع تر است.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.