مرضیه برومند:
از سر عشق و تفنن آشپزی می‌کنم/ دمپختک و ماپاچی می‌پزم


برخی از خانم‌ها به اعتراض می‌گویند ما به یک خانه‌دار آشپزی کن تبدیل شده‌ایم من هم می‌گویم این کار کمی نیست و بلکه کار بسیار مهمی است. اصلا دوست ندارم که برخی از خانم‌ها و آقایان از بیرون غذا می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار لقمه، مرضیه برومند روز پنج شنبه 28 فروردین ماه گفتگویی با مهران دوستی در برنامه «رادیو من» رادیو جوان داشت که در این گفتگو درباره خاطرات بچگی و گذشته صحبت کرد.

در میان این خاطرات، وی درباره آشپزی هم گفت: من آشپزی خیلی دوست دارم، گرچه زیاد آشپزی نمی‌کنم و خانواده‌ای متمرکز مثلا همسر و فرزند نداشته‌ام که موظف به آشپزی باشم و هر روز غذا درست کنم، بنابراین از سر عشق و تفنن آشپزی می‌کنم. بنابراین برخی از غذاها را اصلا تا به حال نپخته‌ام اما برخی از غذاها را خوب می‌پزم. مثلا کتلت را خوب می‌پزم. کتلت غذای سختی است. این غذا با سیب زمینی خام وا نمی‌رود، اما اگر با سیب زمینی پخته باشد، ترکیب و اندازه تخم مرغ خیلی مهم است تا کتلت وا نرود.

برخی از خانم‌ها به اعتراض می‌گویند ما به یک خانه‌دار آشپزی کن تبدیل شده‌ایم من هم می‌گویم این کار کمی نیست و بلکه کار بسیار مهمی است. اصلا دوست ندارم که برخی از خانم‌ها و آقایان از بیرون غذا می‌گیرند.

آش باید خیلی بماند تا جا بیفتد شاید برای همین من هیچوقت آن را نپخته‌ام. قدیم سنت بود که قبل از عید آشی به نام آش اسفندی می‌پختند و اهل ده در ساختش مشارکت می‌کردند. طی یک هفته از مواد دیرپز شروع می‌کردند، حبوبات می‌ریختند، گوشت اضافه می‌کردند و سبزی و میوه و دانه‌ها را توی آش می‌ریختند؛ به مدت یک هفته هر روز اهالی ده می‌آمدند و مواد آش را به دیگ بسیار بزرگ وسط میدان ده می‌ریختند. فکر کنید که این آش بعد از یک هفته چه می‌شد. مشارکت زیبایی هم شکل می‌گرفت و همه دور هم لذت می‌بردند.

زن خانه یا زن شاغل از هم جدا نیست. من دفتر کارم را مدام تمیز می‌کنم، تی می‌کشم، آشپزی می‌کنم و دوست ندارم از بیرون غذا بگیریم. دمپختک درست می‌کنم. یا ماپاچی پختم. تخم مرغ و سبزیجات را قاطی کردم و از خودم برای این غذا اسم گذاشتم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6594 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2532 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا نباید نودل بخورید در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نود...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.