اختصاصی لقمه/
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان


محمدصالح حجت الاسلامی

تصویر روی جلد کتاب " خانم شام چی داریم؟"
به گزارش خبرنگار لقمه، نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

کتاب «خانم شام چی داریم؟» نوشته زینب محمودی است که شامل مطالب مفیدی برای آشپزی اسان برای بانوان جوان است. این کتاب 34 فصل دارد که در آن، از نکاتی برای رژیم های غذایی و نکاتی در مورد پذیرایی و خانه داری گرفته تا پخت انواع غذاها را شامل می شود. البته گفتنی است که زینب محمودی نویسنده جوان این کتاب، در کنار ارائه دستورات طبخ انواع غذاها، نظریات مختلف در مورد دستورهای بهداشتی غذا خوردن و آشامیدن را ذکر کرده است که رهنمودهای اسلام از مهمترین آنهاست.

نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

رهنمودهای اسلام در آداب خوردن، بسیار مهم و ارزشمند هستند و با در نظر گرفتن زمان صدور آنها، معجزه علمی پیشوایان دین به شمار می آید. در این باره توجه به دو نکته دارای اهمیت است: اول اینکه، رهنمودهای اسلام درباره خوردن، رتنها سلامت جسم را تضمین نمی کند بلکه تضمین کننده سلامت جسم و جان انسان است. دوم اینکه، از آنجا که عقل و علم بر همه رازهای آفرینش احاطه ندارند، چه بسا حکمت برخی از رهنمودهای اسلام برای دانش امروز مجهول باشد، ولی بی تردید به معنای بی دلیل بودن آن رهنمودها نیست. چنان که فلسفه شماری از احکام اسلام، در گذشته مجهول بوده و امروزه علم به راز آنها پی برده است. از جمله آنها می توان به حلال بودن غذاها، کم خوری، خطر پُرخوری، دو وعده غذا خوردن در شبانه روز، خوراک مفید و ... اشاره کرد.

به گزارش لقمه، در این کتاب با روش های تهیه ی انواع پلو، ماکارونی، خورش، خوراک ها، آبگوشت، کباب، شامی، کوکو، کتلت، کوفته، ماهی، حلیم، آش، دلمه، سوپ، ساندویچ پیتزا، طباخی سنتی ایرانی، دسر، سالاد، ترشی، بستنی، شیرینی، کیک، مربا، سوفله، اردور، بیسکوییت، پوره و لبنیات آشنا می شوید.


 


بازگشت به صفحه نخست



کد: 412 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر بازدید: 12719 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


فاطمه

خیلی چرت است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.
زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی/ زیاد عدسی نخورید! یک پزشک و محقق طب اسلامی – ایرانی با اشاره به اشتباهات رایج در سفره‌های ایرانی، گفت: برخی از عادت‌های غذایی نادرست منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی و گوارشی می‌شود.