اختصاصی لقمه/
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان


محمدصالح حجت الاسلامی

تصویر روی جلد کتاب " خانم شام چی داریم؟"
به گزارش خبرنگار لقمه، نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

کتاب «خانم شام چی داریم؟» نوشته زینب محمودی است که شامل مطالب مفیدی برای آشپزی اسان برای بانوان جوان است. این کتاب 34 فصل دارد که در آن، از نکاتی برای رژیم های غذایی و نکاتی در مورد پذیرایی و خانه داری گرفته تا پخت انواع غذاها را شامل می شود. البته گفتنی است که زینب محمودی نویسنده جوان این کتاب، در کنار ارائه دستورات طبخ انواع غذاها، نظریات مختلف در مورد دستورهای بهداشتی غذا خوردن و آشامیدن را ذکر کرده است که رهنمودهای اسلام از مهمترین آنهاست.

نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

رهنمودهای اسلام در آداب خوردن، بسیار مهم و ارزشمند هستند و با در نظر گرفتن زمان صدور آنها، معجزه علمی پیشوایان دین به شمار می آید. در این باره توجه به دو نکته دارای اهمیت است: اول اینکه، رهنمودهای اسلام درباره خوردن، رتنها سلامت جسم را تضمین نمی کند بلکه تضمین کننده سلامت جسم و جان انسان است. دوم اینکه، از آنجا که عقل و علم بر همه رازهای آفرینش احاطه ندارند، چه بسا حکمت برخی از رهنمودهای اسلام برای دانش امروز مجهول باشد، ولی بی تردید به معنای بی دلیل بودن آن رهنمودها نیست. چنان که فلسفه شماری از احکام اسلام، در گذشته مجهول بوده و امروزه علم به راز آنها پی برده است. از جمله آنها می توان به حلال بودن غذاها، کم خوری، خطر پُرخوری، دو وعده غذا خوردن در شبانه روز، خوراک مفید و ... اشاره کرد.

به گزارش لقمه، در این کتاب با روش های تهیه ی انواع پلو، ماکارونی، خورش، خوراک ها، آبگوشت، کباب، شامی، کوکو، کتلت، کوفته، ماهی، حلیم، آش، دلمه، سوپ، ساندویچ پیتزا، طباخی سنتی ایرانی، دسر، سالاد، ترشی، بستنی، شیرینی، کیک، مربا، سوفله، اردور، بیسکوییت، پوره و لبنیات آشنا می شوید.


 


بازگشت به صفحه نخست



کد: 412 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر بازدید: 12672 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


فاطمه

خیلی چرت است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواظب خلال دندان باشید یک دندانپزشک گفت: خلال دندان جایگزین مسواک، نخ دندان و دیگر ابزارهای مناسبی مثل نخ دندان نیست و استفاده نادرست از آن به آسیب لثه منجر می‌شود.
توصیه دکتر کرمانی برای غذا خوردن و لاغری اگر تا به حال رژیم هایی که امتحان کردید در راضی نگه داشتنتان ناموفق بوده اند به خواندن این مقاله ادامه دهید.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟