اختصاصی لقمه/
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان


محمدصالح حجت الاسلامی

تصویر روی جلد کتاب " خانم شام چی داریم؟"
به گزارش خبرنگار لقمه، نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

کتاب «خانم شام چی داریم؟» نوشته زینب محمودی است که شامل مطالب مفیدی برای آشپزی اسان برای بانوان جوان است. این کتاب 34 فصل دارد که در آن، از نکاتی برای رژیم های غذایی و نکاتی در مورد پذیرایی و خانه داری گرفته تا پخت انواع غذاها را شامل می شود. البته گفتنی است که زینب محمودی نویسنده جوان این کتاب، در کنار ارائه دستورات طبخ انواع غذاها، نظریات مختلف در مورد دستورهای بهداشتی غذا خوردن و آشامیدن را ذکر کرده است که رهنمودهای اسلام از مهمترین آنهاست.

نخستین نکته در رعایت دستورهای بهداشتی درباره خوردن، توجه به این حقیقت است که در نظام آفرینش، «خوردن» ابزاری برای زندگی است، نه آنکه زندگی، ابزاری برای خوردن.

رهنمودهای اسلام در آداب خوردن، بسیار مهم و ارزشمند هستند و با در نظر گرفتن زمان صدور آنها، معجزه علمی پیشوایان دین به شمار می آید. در این باره توجه به دو نکته دارای اهمیت است: اول اینکه، رهنمودهای اسلام درباره خوردن، رتنها سلامت جسم را تضمین نمی کند بلکه تضمین کننده سلامت جسم و جان انسان است. دوم اینکه، از آنجا که عقل و علم بر همه رازهای آفرینش احاطه ندارند، چه بسا حکمت برخی از رهنمودهای اسلام برای دانش امروز مجهول باشد، ولی بی تردید به معنای بی دلیل بودن آن رهنمودها نیست. چنان که فلسفه شماری از احکام اسلام، در گذشته مجهول بوده و امروزه علم به راز آنها پی برده است. از جمله آنها می توان به حلال بودن غذاها، کم خوری، خطر پُرخوری، دو وعده غذا خوردن در شبانه روز، خوراک مفید و ... اشاره کرد.

به گزارش لقمه، در این کتاب با روش های تهیه ی انواع پلو، ماکارونی، خورش، خوراک ها، آبگوشت، کباب، شامی، کوکو، کتلت، کوفته، ماهی، حلیم، آش، دلمه، سوپ، ساندویچ پیتزا، طباخی سنتی ایرانی، دسر، سالاد، ترشی، بستنی، شیرینی، کیک، مربا، سوفله، اردور، بیسکوییت، پوره و لبنیات آشنا می شوید.


 


بازگشت به صفحه نخست



کد: 412 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۱۰ مهر بازدید: 12578 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


فاطمه

خیلی چرت است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این مواد از ریزش مو جلوگیری کنید ریزش موها به عوامل مختلفی بستگی دارد که با استفاده...

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
با این 10 قدم، از پوکی استخوان دور شوید پوکی استخوان از بیماری هایی است که بدون علامت پیشرفت می کند، به همین دلیل به آن بیماری خاموش می گویند.