نظارت مسوولان بر بازار شب عید، مانع گران‌فروشی می‌شود


یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه‌های ذی‌ربط هشدار داد که در تنظیم بازار شب عید اهتمام جدی بورزند تا از گران‌فروشی و سوءاستفاده برخی که منتظر آشفتگی در بازار هستند، ‌جلوگیری شود.

به گزارش لقمه، محمد تقی توکلی توضیح داد: برای جلوگیری از چنین وضعیتی نحوه توزیع و توزیع مناسب اهمیت بالایی دارد. همچنین باید نظارت طوری انجام شود که مردم با خیال راحت بتوانند اقلام مورد نیاز خود را در میادین میوه و تره بار تهیه کنند.

وی ادامه داد: البته یکی از مسئولان در اظهاراتی گفته است از نظر تامین میوه شب عید مشکلی نداریم و حتی گفته‌اند که 70، 80 درصد میوه مورد نیاز را از قبل انبار کرده‌ایم و برفی که در شمال آمد نمی‌تواند مشکل چندانی ایجاد کند و باقیمانده آن تاثیر چندانی روی بازار نخواهد داشت.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی گفت: شب عید یکی از مناسبت‌های بزرگ کشور ماست که مصرف میوه بالا می‌رود و چون تقاضا بالا می‌رود، امکان دارد جو روانی برای افزایش قیمت محصولات ایجاد شود. منتهی ما نباید اجازه دهیم که دلالان و یا کسانی که خود را برای شب عید آماده کرده‌اند از این زمینه برای سودجویی استفاده کنند.

توکلی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید خود را به شدت تجهیز و خیال مردم را راحت کنند همچنین نظارت خوبی داشته باشد تا توزیع با برنامه و براساس نیازهای هر منطقه انجام شود. اگر مدیریت و نظارت خوبی اعمال شود و همچنین آموزشی نیز برای کسبه برای چگونگی ارتباط با مردم برگزار شود، مشکل ایجاد نخواهد شد چون دولت هم برای مدیریت، آمادگی دارد و اعلام کرده است که مشکلی برای تامین میوه شب عید ندارد به همین دلیل مشکل در اینجا این است که کارگزاران و ناظرین کارشان را خوب انجام دهند که اگر این اتفاق بیفتد، مشکلی پیش نخواهد آمد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خطاب به مسئولان تاکید کرد که اگر نظارت کافی روی نحوه توزیع میوه شب عید وجود نداشته باشد، ممکن است با همان مشکلات، گرانی‌ها و آشفتگی‌هایی که در سال‌های قبل وجود داشت مواجه شویم.

وی افزود: مسئولین باید پای کار حضور داشته باشند. این مسئولین باید جلساتی با صنوف و بازار داشته باشند تا این مساله مدیریت و کنترل شود.

توکلی در پایان گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید از تجربه سال‌های گذشته استفاده و نقاط ضعف را برطرف کند تا نگرانی مردم نیز از بابت گرانی میوه در شب عید برطرف شود؛ مسئولین اعلام کرده‌اند که میوه به مقدار کافی برای پوشش بازار داریم در نتیجه مدیریت و نظارت است که در اینجا اهمیت بالایی پیدا می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6324 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند بازدید: 3189 ساعت: 12:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 تاثیر بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت چه می‌تواند باشد؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ بهمن
3 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
4 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
5 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
6 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
7 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
8 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
10 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پزشکان درباره زیاده روی کودکان در مصرف ماهی تن هشدار دادند پزشکان بر اساس تحقیقات خود درباره زیاده روی کودکان...

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.
لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
چربی‌های شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟ بررسی مطالعات انجام شده نشان می‌دهد مصرف آووکادو به بهره‌مندی از یک رژیم‌غذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک می‌کند.