برای درمان جوش و آکنه این روش را هم امتحان کنید


اکثر متخصصان ارتباط مستقیم بین تغذیه و آکنه را نفی می‌کنند؛ اما همه‌ی ما همیشه جوش‌های روی صورتمان را به شکلات و شیرینی‌هایی که خورده‌ایم نسبت می‌دهیم.

به گزارش لقمه، با وجود اینکه برخی از متخصصان معتقدند مواد غذایی سرشار از قند می‌تواند یکی از عوامل ایجادکننده‌ی جوش باشد اما با این حال نتایج اکثر پژوهش‌ها حاکی از این است که تغذیه نمی‌تواند عامل اصلی جوش و آکنه باشد. محققان و متخصصان بر این باور هستند که عوامل وراثتی یا هورمونی و همچنین وجود التهاب و باکتری‌های آکنه جزو عوامل اصلی بروز جوش‌های مزاحم روی پوست می‌باشند.

در دوره‌ی بلوغ، هجوم هورمون‌های آندروژن، باعث تحریک ترشح سبوم و کراتین می‌شود که این دو ماده وظیفه‌ی حفظ رطوبت پوست و رویش موها را بر عهده دارند. زمانی که یکی از این دو ماده بیش از اندازه تولید شود، فولیکول‌های موها مسدود شده و سر و کله‌ی آکنه‌ها هم پیدا می‌شود. خوشبختانه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و مواد غذایی دیگر به حفظ تعادل هورمون و مبارزه با التهاب کمک می‌کند. یکی از این مواد غذایی موثر همین چای سبز خودمان است. حتماً در خصوص خواص فوق‌العاده‌ی این نوشیدنی زیاد شنیده‌اید. در این مطلب به شما خواهیم گفت چای سبز با چه مکانیسمی با جوش‌های مزاحم مقابله و پوست شما را تمیز و زیبا می‌کند. لطفاً با ما باشید.


چه می‌کند این چای سبز؟

مزیت اصلی چای سبز نسبت به انواع دیگر چای‌ها این است که تخمیر شده نمی‌باشد. در واقع به چای سبز، چای تخمیر نشده یا چای اکسید نشده می‌گویند. چای سبز را بعد از برداشت به سرعت با گرما و یا با بخار خشک می‌کنند؛ یعنی از عمل تخمیر جلوگیری می‌کنند. با همین شیوه خواص آنتی‌اکسیدانی زیادی در چای انباشته می‌شود. مهم‌ترین و قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان چای سبز ترکیبی به نام اپی‌گالوکاتچین‌گالات موسوم به EGCG می‌باشد که خواص درمانی داشته و برای سلامتی فوق‌العاده است. چای سبز عطر و طعم دل‌چسبی دارد اما رنگ آن بسیار کم است.

 

خواص چای سبز

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که چای سبز خواص ضدباکتریایی دارد که باعث کاهش التهاب شده و به تنظیم اختلالات هورمونی کمک می‌کند. علاوه بر این ترکیبات چای سبز نقش موثری در کاهش و رفع باکتری استافیلوکوکوس و همچنین باکتری مسئول آکنه(propioni bacterium acnes) که عامل اصلی آکنه می‌باشد ایفا می‌کنند.


نتایج پژوهش‌های محققان در گوشه کنار جهان

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سبز برای پیشگیری از آکنه بسیار موثرند. محققان آکادمی آمریکایی پوست در سال 2003 به این نتیجه رسیدند کرم‌هایی که از 3 درصد چای سبز تهیه شده‌اند برای رفع آکنه‌ها به اندازه‌ی محلول پراکسید بنزوئیل 4 درصد موثر عمل می‌کنند. اگر قبلاً از این محلول‌ها برای رفع جوش‌های صورتتان استفاده کرده‌اید حتماً از عوارض جانبی آن‌ها مانند خشکی و خارش پوست آگاه هستید؛ اما خوشبختانه چای سبز چنین عوارضی به جا نمی‌گذارد.
 

تأثیر چای سبز روی آکنه‌های مزاحم

احتمالاً این سۆال در ذهنتان ایجاد شده است که آیا می‌شود با مصرف چای سبز به طور کامل از شر جوش‌ها و آکنه‌ها خلاص شد یا نه؟ واقعیت این است که نمی‌شود به طور قطعی ادعا کرد که آکنه‌ها با نوشیدن منظم چای سبز به طور کامل محو می‌شوند؛ اما می‌توان گفت که نوشیدن مرتب چای سبز و رعایت بهداشت پوست تأثیر زیادی در بهبود وضعیت پوست داشته و به کاهش چشمگیر آکنه‌ها کمک زیادی می‌کند.

باید بدانید که در طب چینی توصیه می‌شده است که برای پیشگیری از پیدایش جوش، چای سبز نوشیده شود. توصیه می‌کنیم که روزانه یک فنجان چای سبز بنوشید تا هم وضعیت پوستتان بهتر شود، هم خوش‌اندام‌تر بمانید و هم اینکه به سلامت قلب و عروقتان کمک کنید.

توجه داشته باشید که کپسول‌های تهیه‌شده از چای سبز نیز در داروخانه‌ها به فروش می‌رسد. این کپسول‌ها از عصاره‌ی چای سبز با 95 درصد پولی‌فنول‌ها تهیه شده‌اند که 30 درصد آن از EGCG تشکیل شده است. باید بدانید که هر یک عدد کپسول آن به اندازه‌ی 4 فنجان چای سبز غیر تخمیر، پولی‌فنول و EGCG دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 6514 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين بازدید: 3602 ساعت: 7:34 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
5 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
6 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
8 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  آشنایی با نیاز تغذیه‌ای بدن در فصل سرما با توجه به شروع زمستان و روزهای کوتاه و شب‌های سر...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از افزایش وزن مجدد چه كار كنیم؟ معمولا پس از اینكه موفق می‌شویم وزن خود را چند كیلویی كم كنیم، فقط این وضعیت و جلوگیری از اضافه وزن مجدد كار دشوارتری به نظر می‌رسد.
کدام کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند پایگاه خبری لقمه: چاقی به یکی از جدی‌ترین معضلات انسان مدرن تبدیل شده است، نرخ چاقی هر روز رو به افزایش می‌رود و مردم برخی از کشورها رکورددار چاق‌ترین انسان‌های روی زمین هستند.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.