برای افسردگی پس از زایمان چه دارویی مناسب است؟


یک کارشناس تغذیه گفت: امگا 3 در درمان بانوان بارداری که پس از زایمان دچار افسردگی‎های روحی شده‎اند، مؤثر است.

به گزارش لقمه، غلام‎حسین اکبری اظهار کرد: محققان دریافتند که در بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی نسبت به اسیدهای چرب غشای سلول که درسطح سرتونین 2(ماده شیمیایی در مغز و ناقل عصبی) نقش بسزایی دارد کاهش می‎یابد. با کاهش اسیدهای چرب غشای سلول، سطح سرتونین مغز نیز کاهش یافته و باعث اختلالات روحی و روانی بسیاری از افراد می‎شود. میزان اسیدهای چرب موجود در غشای سلول و در خون رابطه مستقیمی با افسردگی‎هایی که معمولاً پس از زایمان حاصل می‎شود، دارد.

وی اضافه کرد: چنانچه تحقیقات نشان می‎دهد میزان اسیدهای چرب امگا 3 در بانوان بارداری که پس از زایمان دچار افسردگی‎های روحی شده‎اند بسیار پائین‎تر از حد معمول است که می‎توان این بیماری را با استفاده از مواد غذایی سرشار از امگا 3 مانند ماهی، دانه‎های حبوبات، غلات سبوس‎دار تا حد زیادی درمان کرد.

اکبری ادامه داد: در بیماری اسکیزوفرنی فرد قابلیت تشخیص بین افکار و تصورات خویش با واقعیت را ندارد این افراد به‎خوبی قادر به تمرکز نیستند و ممکن است فرد در حالتی قرار گیرد که تصور کند صداهایی را به‎صورت مبهم می‎شنود. بدن افراد مبتلا به اسکیزوفرنی ممکن است نتواند اسیدهای چرب امگا 3 از نوع ALA را به EPA و DHA تبدیل کند.

وی تصریح کرد: به گفته دانشمندان هر چه نسبت اسیدهای چرب امگا 6 در مقایسه با امگا 3 در خون افراد بیشتر باشد، بیشتر از علائم افسردگی و افزایش سطح ترکیبات مستعد کننده التهاب در خون رنج می‎برند. افرادی که افسردگی شدید دارند میزان امگا 3 و 6 در خون آنها 18 برابر بوده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6542 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 2803 ساعت: 3:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
داروهای ضد پیری وارد بازار می شوند یک پزشک انگلیسی می گویند داروهای ضد پیری که می توانند خطر بروز بیماری هایی مانند سرطان و زوال عقل و همچنین چروک پوست را کاهش دهند، به زودی به بازار عرضه می شوند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.