به جای جراحی زیبایی این سبزیجات را بخورید


با این غذاهاست که می توانید پوست خود را تمیز کنید، چشم های درخشان و باطراوتی داشته باشید و بدنتان نیز بهتر از همیشه به نظر برسد.

به گزارش لقمه، آیا به دنبال آن هستید که ظاهر خود را بهتر کنید بدون آنکه مجبور باشید پول زیادی صرف محصولات زیبایی گران قیمت یا عمل های جراحی نمایید؟ حقیقت این است که راز زیبایی در گرو هزینه های گزاف نیست. در واقع فقط باید دقت کنید به اینکه چه غذاها و خوراکی هایی می خورید و مراقب باشید که غذایی که می خورید نه تنها برای سلامت شما مفید باشد، بلکه برای پوست تان نیز پرفایده باشد. خوشبختانه سلامت و زیبایی ارتباطی تنگاتنگ با هم دارند و این بدان معناست که تا زمانی که سلامت باشید، بطور طبیعی پوستی زیبا و ظاهری جذاب خواهید داشت.

بنابراین کرم های گران قیمت و عمل های جراحی زیبایی را فراموش کنید و شروع به شناسایی و خوردن انواع و اقسام سبزیجاتی نمایید که باعث می شوند زیباتر به نظر برسید. با این غذاهاست که می توانید پوست خود را تمیز کنید، چشم های درخشان و باطراوتی داشته باشید و بدنتان نیز بهتر از همیشه به نظر برسد.

1. اسفناج

خوردن سبزیجات برگدار با رنگ های تیره مانند اسفناج برای سلامت و ظاهر کلی شما از اهمیت بالایی برخوردار است. اسفناج سرشار از زیازانتین و لوتئین کاروتنوئید است که ماده های مهمی برای درخشان شدن و جوان شدن چشم های شما هستند. وقتی چشم هایتان قرمز و خسته می شوند زیبایی زیادی ندارند و چشم ها اولین چیزی هستند که مردم به آن نگاه می کنند. همچنین اسفناج پر از آهن است که ماده معدنی مهمی برای سالم به نظر رسیدن صورت شماست. بنابراین سعی کنید هر روز اسفناج بخورید تا این مزایا و فواید را بدست آورید. مثلاً در سالاد خود اسفناج بریزید و یا در کنار استیک یا غذاهای دیگر آن را سرو کنید. برای آنکه مزه بهتری به اسفناج بدهید، می توانید در آن خامه پرچرب، روغن زیتون و پنیر بریزید. همچنین می توانید آن را با خیار، بروکلی و لیمو تبدیل به اسموتی کنید و آن را بنوشید.

 

2. کلم قرمز

گذشته از رنگ زیبای کلم قرمز، ظاهر آن نیز غذاها و سالادها را خوشرنگ می کند و در عین حال این کلم پر از مواد معدنی لازم برای زیباتر به نظر رسیدن شماست. در این نوع کلم مقادیر زیادی ید و سولفور وجود دارد و پوست شما را پاکسازی می کند و بدین ترتیب پوستتان درخشان به نظر می رسد. وقتی بدنتان پر از سموم باشد نمی توانید انتظار داشته باشید که زیبا به نظر برسید. بهترین راه برای دفع این سموم از بدن این است که بطور منظم کلم قرمز بخورید. می توانید آن را خام و یا به صورت آب پز میل کنید. همچنین می توانید آن را به همبرگر یا سالاد خود اضافه کنید. این سبزی را به هر نحوی که میل کنید، می توانید روی فواید آن برای سلامتی خود و داشتن پوستی زیبا تکیه کنید.

 

3. کلم پیچ

یک سبزی عالی دیگر برای زیبا به نظر رسیدن شما کلم پیچ است. با سرو کردن این سبزی قدرتمند (حدود یک فنجان کلم پیچ پخته) در هر وعده غذایی بدن شما درصد بالایی از ویتامین کا دریافت می کند که به جلوگیری از پوکی استخوان و بیماری قلبی کمک می کند. به علاوه، پوست شما را درخشان می کند. اگر می خواهید از مزایا و فواید دیگر این سبزی بهره ببرید، باید کلم پیچ وینتربور مصرف کنید. این نوع کلم پیچ نه تنها پر از ویتامین کا است، بلکه مقدار زیادی فیبر دارد که برای متعادل نگه داشتن میزان کلسترول و سطح فشار خون شما مناسب است. بدین ترتیب از بیماری های قلبی عروقی نیز پیشگیری می شود.

4. چغندر

چغندر بخاطر مغز صورتی یا بنفشش شناخته می شود ولی در عین حال سبزی خوشمزه ای است که باید آن را به رژیم غذایی منظم خود اضافه کنید. چغندر سبزی خوش رنگ و لعابی است که برای زیباتر کردن غذا نیز استفاده می شود. این سبزی پوست شما را مرطوب نگه می دارد و از ظهور خطوط و چروک های ریز پیشگیری می کند. علاوه بر این فواید پوستی، ریشه چغندر با ماده مهمی به نام بتائین برای متابولیسم چربی ها نیز مفید است. بنابراین می توانید با مصرف چغندر وزن خود را کنترل کنید و پوست تان را سالم، صاف و بدون چروک نگه دارید. استفاده آسان از این سبزی به صورت گرفتن آب آن است که پر از کلرین بوده و مواد مغذی فراوانی دارد. چند قاشق از آب آن را به غذاها و سالادها اضافه کنید تا از مزه و رنگ بی نظیر آن لذت ببرید.

5. بادنجان

این سبزی بنفش براق و صاف به پوست شما ظاهر براق و درخشانی می دهد. همچنین این سبزی یک ماده ضدپیری به نام ناسونین دارد که علت رنگ بنفش تیره این سبزی است. این ماده همچنین ماده ای برای جلوگیری از پخش شدن سلول های سرطانی است و مواد خونی که برای تکثیر این سلول ها نیاز است را کاهش می دهد. ناسونین نه تنها برای محافظت از شما در برابر سرطان ماده مهم است، بلکه مزایا و فواید زیادی برای کارکرد ادراکی دارد. به گفته پژوهشگران، این ماده از ورود رادیکال ها به مغز و آسیب رسیدن به نورون هایی که احتمال بروز بیماری آلزایمر را افزایش می دهند، جلوگیری می کند.

6. ریحان

ریحان سبزی خوشبویی است که به فراوانی یافت می شود و در اغلب پاستاها و خوراکی های آسیایی یافت می شود. از آنجائیکه این سبزی سرشار از آنتی اکسیدان ها به خصوص اوژنول است، می توانید روی فواید آن برای بهبود سلامت و کیفیت پوست خود حساب کنید. با کمک اوژنول از تکثیر سلول های سرطانی گردن رحم جلوگیری می شود و اجازه آسیب بیشتر به بدن سلب می شود. بخاطر اثرات ضدسرطانی ریحان است که سلول های سرطانی رشد نمی کنند و کاهش می یابند.

 

7. کلم بروکسل

این سبزی نیز پر از ترکیبات سولفور است که از رشد تومورها جلوگیری می کند و نمی گذارد بعضی از آنزیم ها موجب رشدهای آنورمال در بدن شوند. بر اساس تحقیقات علمی، خوردن کلم بروکسل باعث می شود که مقدار ترکیبات سولفور لازم در هر روز برای بدن تأمین شود. این ماده احتمال عفونت، التهاب و رماتیسم را کاهش می دهد.

 

8. فلفل دلمه ای قرمز

فلفل دلمه ای قرمز یکی از بهترین منابع ویتامین ث است و برای افزایش رشد سلول های سفید خونی لازم و ضروری است. زیرا این سلول های سفید تعداد باکتری ها و میکرب ها را در بدن کاهش می دهند. اگر به مقدار لازم در روز ویتامین ث مصرف کنید، دستگاه ایمنی بدنتان تقویت می شود و کمتر نسبت به عفونت ها آسیب پذیر خواهید بود. به علاوه فلفل دلمه ای قرمز چین و چروک پوست را کاهش می دهد زیرا مقدار زیادی ویتامین ث دارد. ویتامین ث همان ماده ای است که تولید کلاژن را تحریک می کند و برای داشتن پوستی زیبا ضروری است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6623 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت بازدید: 2939 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن
3 طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
4 بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ دي
5 طرز تهیه تپسی کباب بادنجان+ عکس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
6 روش تهیه خوراک بادمجان روسی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور
7 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
8 روش تهیه بادمجان پلو ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
9 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
10 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  شبها گرسنه نخوابید/ توصیه‌های طب سنتی برای شام یک متخصص طب سنتی گفت: نباید شبها با شکم خالی خوابی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.