طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا


برای این غذا از بادمجان بزرگ و سفت استفاده کنید تا شکل خود را حفظ کند و از له شدن آن حین تفت دادن جلوگیری شود. مزه نعنا اهمیت چندانی ندارد. می توان بجای آن از پونه کوهی یا آویشن استفاده کرد.

مواد لازم:

- 400 گرم ماکارونی نواری یا فتوچینی

- نمک و فلفل سیاه

- نیم کیلو گرم بادمجان، نگینی خرد شده

- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

- یک پیاز قرمز متوسط، خلالی

- سه حبه سیر رنده شده

- دو پیمانه اسفناج

- 5 تا 6 عدد برگ نعنا خرد شده

- 60 گرم پنیر فتا، خرد شده

 

طرز تهیه

1- قابلمه را از آب پر کنید و به ازای هر لیتر آب 1 قاشق نمک بیافزایید و بگذارید بجوشد.

2- در این فاصله بادمجان ها را تفت دهید.

3- سه قاشق غذاخوری زیتون را در یک تابه تفلون بزرگ روی حرارت زیاد بگذارید. پس از داغ شدن روغن، بادمجان های نگینی را اضافه کنید. باید مطمئن شوید که روغن داغ است. بادمجان را به آرامی هم بزنید تا بطور یکدست طلایی شود. در حین سرخ شدن کمی نمک اضافه کنید. سرخ شدن بادمجان حدود 8 تا 10 دقیقه زمان می برد. بادمجان ها رادر کاسه بریزید و کنار بگذارید.

4- حدود 3 قاشق غذاخوری زیتون را در تابه بزرگ بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.

5- ماکارونی را در آب جوش بریزید. در قابلمه را باز بگذارید و حدود ده دقیقه بگذارید در آب بجوشد و دقت کنید زیاد نرم یا له نشود.

6- در این مرحله، سیر خرد شده را به پیازها در تابه بیافزایید. 1 دقیقه آنها را تفت دهید. سپس، برگ های اسفناج را اضافه کنید و تا زمانی هم بزنید که آب بیندازند. سپس بادمجان و نعنا را بیافزایید و با هم مخلوط کنید و بعد از روی شعله بردارید.

7- وقتی پاستا آماده شد، نصف پیمانه از آب آن را کنار بگذارید و مارکارونی را آبکش کنید. سپس آن را به مخلوط بادمجان، پیاز، و اسفناج اضافه کنید. نصف فنجان آب ماکارونی را نیز به تابه و مواد اضافه کنید.

8- پنیر خرد شده را به بقیه مواد اضافه و مخلوط کنید و کمی فلفل روی آن بپاشید و سرو کنید.

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت و پز: 25 دقیقه

تعداد: 3 تا 4 نفر
 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7244 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور بازدید: 3706 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت